23.2 C
Trbovlje
nedelja, 25. julija 2021
ZON.siAktualnoČe vas zanima hrastniška novogradnja, se javite zdaj!

Če vas zanima hrastniška novogradnja, se javite zdaj!

V prvi fazi, kot smo že poročali, naj bi bilo okoli 72 stanovanj na Resnici v Hrastniku. Občina Hrastnik bo v sodelovanju s Spektrom zgradila kar 4 večstanovanjske objekte, v začetni fazi le dva.

Iz ekonomskih razlogov je projekt razdeljen na dve fazi, gradnja se bo v letu 2022 začela na zahodnem delu platoja Resnica. Zgrajen bo en dvojni in en samostojni objekt. Prvo fazo naj bi zaključili do leta 2023.

Del stanovanj bo namenjen prodaji, del bo ostal v lasti Občine in Spektra. Koliko bo katerih, je odvisno od povpraševanja. Prav zato so v Hrastniku pripravili anketo, ki jo izpolnite, če ste zainteresirani za nakup stanovanja na Resnici. Kot pravijo na občini, boste s tem, omogočili lažje načrtovanje razporeditve stanovanj glede na dejanske potrebe.

Občina bo vse, ki bodo izpolnili anketo, kasneje kontaktirala z namenom, da podajo podrobnejše informacije za potrebe načrtovanja razporeditve ter upoštevanja interesa kupcev. Trenutno je anketa zgolj informativne narave in še ne pomeni rezervacije ali nakup stanovanja.

V Hrastniku drugo leto gradnja 72 stanovanj

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Nastavite budilke! Že jutri prvi zasavski nastop!

Čez nekaj minut se uradno pričnejo Olimpijske igre 2020, ki jih bomo lahko spremljali tudi na nacionalni televiziji. Prvi Zasavec, ki bo nastopil na...