16 C
Trbovlje
četrtek, 13. maja 2021
ZON.siAktualnoČas je za prijavo inovacij!

Čas je za prijavo inovacij!

Zasavska gospodarska zbornica objavlja 25. razpis za inovacije Zasavja za leto 2021.

Cilj projekta je uveljavljanje inovacijske dejavnosti kot gibala trajnostnega razvoja gospodarstva in pospeševanja podjetništva v regiji. Pravico do prijave na razpis imajo gospodarske družbe, podjetja, samostojni podjetniki posamezniki, samostojni inovatorji in druge organizacijske oblike z območja zasavske regije: Hrastnika, Litije, Trbovelj in Zagorja ob Savi.

Predlagatelji lahko v letu 2021 prijavijo inovacijo, ki je bila prvič vpeljana na trg oz. prvič uporabljena v proizvodnem/poslovnem procesu v obdobju 1. 1. 2019 do 31. 3. 2021.

ROK ZA PRIJAVO: 31. 5. 2021

Inovacijski izziv 2021: inovacije, ki rešujejo izzive Covid-19

Razpisana dokumentacija z dodanimi različnimi primeri inovacijskih prijav, je objavljena na spletni strani Zasavske gospodarske zbornice. V pomoč prijaviteljem je na spletni strani objavljena tudi kratka video predstavitev z navodili za prijavo inovacije.

Zaključno prireditev, svečano podelitev nagrad inovatorjem Zasavja, načrtujejo v mesecu septembru 2021. Najmanj 3 zlate inovacije iz Zasavja bodo kandidirale tudi na nacionalni ravni.

5 najboljših zasavskih na državni nivo

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Še en mesec epidemije, zbiranje do 50 ljudi, lokali do 22. ure

Spremembe, ki jih je vlada včeraj dorekla na Brdu pri Kranju, so danes predstavili na tiskovni konferenci. Na območju celotne države se epidemija podaljšuje...