-0.7 C
Trbovlje
sreda, 29. marca 2023
ZON.si1+1=2Čarovnice bodo v Evroparku imele strašljiv dogodek za majhne in tudi za...

Čarovnice bodo v Evroparku imele strašljiv dogodek za majhne in tudi za malo večje

Zadnji dan v oktobru svojo noč praznujejo čarovnice. Tretje leto zapovrstjo bodo na ta čarobni dan v Zagorju okrasili rekreacijski park Evropark. Dogodek, ki poteka v praznično obarvanem parku, pa bo imel v letošnji izvedbi kar nekaj novosti. 

Na zadnji ponedeljek v mesecu bo v Zagorju ob Savi potekala prireditev z naslovom “Halloween v Evroparku”. Strašljivo obarvan park bo zasijal s pomočjo izdolbenih buč, ki so v Sloveniji za Noč čarovnic že stalnica.

Topla oblačila in še kakšna odeja …

Na voljo bo različnih dejavnosti. Najmlajši se bodo lahko zabavali na napihljivem poligonu. Manjkala pa ne bo niti poslikava obraza. Ko bo zunaj sonce zašlo, okoli 17. ure, se boste lahko udeležili spremljanja otroškega filma na prostem. Za udobno namestitev s seboj prinesite odejo (deko). Za hrano in pijačo bo poskrbljeno.” Je v telefonskem pogovoru o dogodku dejala Direktorica Zavoda za šport Zagorje, Samantha Tina Lovše.

V kinu pod zvezdami se bo za starejše obiskovalce vrtela grozljivka

Kljub temu, da bo brezplačen dogodek namenjen predvsem otrokom, pa organizatorji zagotavljajo zabavo tudi za starejše. V kinu na prostem bo za razburljiv večer poskrbela znana ameriška grozljivka iz leta 2011. Naslov filma pa naj do strašljivega dne ostane skrivnost.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Bodo za Ceroz župani sklenili roke ali bodo Trbovlje še naprej solirale?

Bolj kot ne potihem so se včeraj sestali župani, predstavniki občin lastnic regijskega centra v Uničnem. Litija, Radeče, Hrastnik, Zagorje in še občina Trbovlje,...
X