-- OGLAŠEVANJE --

Čaka nas šest mesecev obnove in kolon

-- OGLAŠEVANJE --

Trboveljsko vpadnico bodo v začetku maja za pol leta zasedli delavci in stroji.

Če bo šlo vse po načrtih, bodo s temeljito prenovo ceste od uvoza za cementarno pa do križišča Sušnik zaključili konec oktobra. Sočasno z obnovo vpadnice v mesto bo potekala tudi obnova odseka regionalne ceste Bevško – Trbovlje. Skupno javno naročilo občine Trbovlje in ministrstva za infrastrukturo je odprto do 31. marca.

Novo krožišče pri Sušniku

Izbrani izvajalec bo na trboveljski vpadnici, ki jo v povprečju vsak dan prevozi več kot 9.200 avtomobilov, z asfaltno prevleko zamenjal zelo dotrajano betonsko vozišče, uredil hodnik za pešce in avtobusna postajališča. Za križišče Sušnik pa so že lani izdelali izvedbeni načrt za preureditev v krožišče, je navedeno v projektni dokumentaciji, ki jo je izdelalo podjetje Ozzing.

Predvidena enostranska zapora ceste

Prav tako bodo zamenjali poškodovano betonsko vozišče in pa obnovili del asfaltnega vozišča na odseku od izvoza bencinskega servisa Petrol do priključka za Hofer in še 80 metrov naprej. Ta del regionalne ceste v povprečju dnevno prevozi več kot 11.200 vozil, precej obremenjena je tudi s tovornim prometom. Uredili bodo tudi dodaten prehod za pešce, izvedli vzdrževalna dela na avtobusnih postajališčih, novo cestno razsvetljavo in kabelsko kanalizacijo ter obnovili vodovod.

V času obnove je predvidena enostranska zapora ceste in ročno usmerjanje prometa.

SORODNI ČLANKI:

Oborožite se s potrpežljivostjo, spomladi začnejo razkopavati

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Po desetletju bivanja v nekdanji tovarni skoraj prepolovljen vpis

Letos je točno 10 let, kar so se najmlajši Zagorjani preselili v preurejene prostore nekdanje tovarne Lisca.  Pred vselitvijo so bili oddelki vrtca razseljeni po...
-- OGLAŠEVANJE --