-- OGLAŠEVANJE --

Brezplačno parkiranje za avtodomarje v zagorskem Evroparku

-- OGLAŠEVANJE --

Tisti, ki se bodo v Zasavje pripeljali z avtodomom ali pa imeli v teh koncih vsaj postanek, bodo lahko parkirali na urejenem postajališču PZA Zagorje ob Savi.

Šest parkirnih mest z elektriko in vodo

Občina je namreč zaključila projekt gradnje camperstop postajališča v Evroparku, za katerega je sredstva prejela na razpisu Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja. Na postajališču so uredili šest parkirnih mest za avtodome, postavili so stebrička za oskrbo z elektriko in vodo in jim omogočili praznjenje WC kaset.

Na Občini Zagorje so nam povedali, da bo parkiranje za vse avtodomarje brezplačno, upravičeni so tudi plačila turistične takse. Uporabo vode in elektrike bodo uporabniki lahko plačali na avtomatih. Rezervacija prostora zaenkrat ni potrebna.

Obiskovalci Zasavja bodo ob postajališču našli informativno tablo z informacijami o Zasavju, postajo za izposojo koles, toaletne prostore ter vse naprave, ki jih ponuja športno-rekreacijski center Evropark. Napovedujejo še postavitev prometne signalizacije oziroma usmerjevalne table na cestne prometnice v bližini in zbirališče za ločevanje odpadkov.

 

FOTO: Zagorski Evropark bogatejši za čisto novo igrišče

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Zasavje: Pozitiven in mlad kolektiv vabi v svoje vrste

Vse to ponuja podjetje Dukart, ki ima že skoraj 20 letne izkušnje na področju razvoja in izdelave kartonske embalaže iz valovitega kartona. Podjetje je...
-- OGLAŠEVANJE --