22.5 C
Trbovlje
četrtek, 16. septembra 2021
ZON.siAktualnoBrezplačno do novega poklica

Brezplačno do novega poklica

Zasavska ljudska univerza išče brezposelne kandidate za 104-urno brezplačno šolanje za socialne oskrbovalce na domu.

Brezplačni program priprav nacionalnih poklicnih kvalifikacij za brezposelne bodo izvedli tudi za program računovodja za manjše družbe, samostojne podjetnike in zavode ter za izdelovalca spletnih strani.

V posamezen program po 12 oseb

Omenjene programe bodo izvajali ob finančni podpori Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport in v sodelovanju z Zavodom RS za zaposlovanje, zato je izobraževanje za udeležence brezplačno. V posamezni program se lahko vključijo zgolj brezposelne osebe, ki so prijavljene na Zavodu RS za zaposlovanje, Območna služba Trbovlje. V posamezno skupino priprav NPK bodo vključili največ 12 oseb. Več informacij dobite pri Mateji Pistotnik na telefonski številki 03 56 55 123.

Prijavljenim na Zavodu RS za zaposlovanje, ki izpolnjujejo pogoje za program NPK na Zasavski ljudski univerzi svetujejo, da se obrnejo po napotnico na svojo svetovalko na Zavodu.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Regija bogatejša za novo napravo za novorojenčke

Danes dopoldan je v Splošni bolnišnici Trbovlje potekala krajša slovesnost ob predaji najnovejše naprave za fototerapijo novorojenčkov, ki jo je v okviru projekta T-2 ♥...