4.2 C
Trbovlje
petek, 1. decembra 2023
ZON.siAktualnoBREZPLAČNE tematske delavnice in to na dosegu roke

BREZPLAČNE tematske delavnice in to na dosegu roke

V okviru projekta SIO RCR-2020-22 Regionalni center za razvoj d.o.o. vabi vse potencialne ter nove in obstoječe inovativne podjetnike k brezplačnimi tematskimi delavnicami:

  Naslov teme Datum izvedbe Čas izvedbe Predavatelj Način izvedbe
1. Obdelava videov za podjetnike 08.11.2022 10.00 – 13.00 Iztok Grilc v živo
2. Obdelava zvočnih posnetkov/programov 10.11.2022 11.00 – 14.00 Iztok Grilc v živo
3. Načrtuj svoje poslovno leto 2023 22.11.2022 10.00 – 13.00 Tina Grilc online
4. Googlove aplikacije za podjetnike 24.11.2022 10.00 – 13.00 Iztok Grilc online
5. Na kaj mora biti podjetnik pozoren pri pripravi davčnega obračuna in prihajajoče novosti na davčnem področju za mikro in mala podjetja 7.12.2022 9.00 – 12.00 GZS (Jernej Leskovšek s.p.) v živo

 

Prijave na delavnice so možne preko spleta – »Aktualni dogodki«: https://rcr-pro.eu/sio-subjekti-inovativnega-okolja/

Namen projekta je financiranje izvajanja brezplačnih storitev (v obliki svetovanja in informiranja, tematskih delavnic, mentoriranj ali ekspertnih svetovanj) za ciljne skupine v okviru subjektov inovativnega okolja, ki bodo z izvedbo aktivnosti oblikovali uravnoteženo programsko podporo za zagon, rast in razvoj podjetij ter s tem prispevali k povečevanju števila novoustanovljenih podjetij, povečevanju stopnje preživetja novoustanovljenih podjetij, premagovanju ovir hitro rastočih podjetij.

Cilj projekta je povečevanje števila novoustanovljenih podjetij, predvsem tistih, ki dosegajo višjo dodano vrednost v primerjavi s slovenskim povprečjem, povečevanje stopnje preživetja novoustanovljenih podjetij.

Ciljne skupine uporabnikov so inovativni potencialni podjetniki (inovativni posamezniki, dijaki, študenti, pedagoški delavci, raziskovalci), nova in obstoječa inovativna podjetja.

Financiranje: 

Aktivnosti v okviru projekta SIO-RCR-2020-22 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR). Javni razpis za izbor operacij se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«; prednostne naložbe: »3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji«; specifičnega cilja: »3.1.1 Spodbujanje nastajanja in delovanja podjetij, predvsem start-up podjetij«.

NAJEM POSLOVNIH IN KONFERENČNIH PROSTOROV

Pri tem imajo podjetniki tudi možnost najema poslovnih prostorov – inkubiranja v Zagorju, Trbovljah in Hrastniku. Podjetniški inkubator je subjekt podjetniškega inovativnega okolja z ugodnimi prostorskimi pogoji za začetek delovanja novega podjetja (inkubiranca), ki nudi infrastrukturo, skupne storitve ter svetovanje podjetnikom začetnikom. Na voljo so pisarne različnih tlorisov in velikosti. Pisarne so svetle, opremljene s funkcionalnim pohištvom, dostopom do interneta in telefona.

V stavbi Zagorje ob Savi so tudi različno velike sejne sobe in konferenčna dvorana za 100 ljudi s pripadajočo IKT opremo. Prostori so primerni za organizacijo poslovnih dogodkov, pogostitve, predstavitve in priložnostne razstave …

Vsi tisti, ki imate poslovno idejo ali ste novo nastalo podjetje/podjetniki lahko kadarkoli kontaktirate spodaj navedeno osebo, kjer vam bo projekt in možnost brezplačne podpore podrobneje predstavljeno.

Poslovne prostore si lahko ogledate tudi na promocijskem videu, ki je priložen:

 

Spremljajte tudi spletno stran: https://rcr-pro.eu/, kjer objavljajo dogodke.

Kontaktna oseba je Jasmina Skrinjar Ključevšek, 03 56 60 505, jasmina.skrinjar.kljucevsek@rcr-pro.eu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

ZAPORE jutri, zaradi vremenskih razmer, ne bo

Med Zagorjem in Litijo, na cesti za Savo so ponovno aktualne zapore vsako soboto vsaj do konca leta.  A, ker jutri kaže slabo vreme, natančneje...