-- OGLAŠEVANJE --

Bodite previdni! Vlomili in odnesli kosilnico

-- OGLAŠEVANJE --

V minulem tednu so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Zagorje ob Savi

V ponedeljek in torek je bila na širšem območju Kisovca izvedena iskalna akcija pogrešane osebe, ki je bila kasneje nepoškodovana najdena.  

Policisti so v torek obravnavali kaznivo dejanje tatvine vrtne kosilnice iz zaklenjenega hleva. Po vseh zbranih obvestilih bo obveščeno Okrožno državno tožilstvo.

V večernem času so policisti na območju Čemšenika obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je poškodoval kolesar, ki je bil odpeljan na oskrbo v SB Trbovlje. Po vseh zbranih obvestilih bodo zoper kolesarja izvedli ustrezen prekrškovni postopek.

V četrtek sta bili zabeleženi dve kaznivi dejanji tatvine. Pri prvi je neznani storilec na območju Izlak oškodovanki odtujil brezžične slušalke telefona, pri drugi pa je neznani storilec na območju Zagorja ob Savi odtujil gotovino iz stanovanjske hiše. Po vseh zbranih obvestilih bo obveščeno Okrožno državno tožilstvo.

PP Trbovlje

V ponedeljek so trboveljski policisti imeli v delu kršitev javnega reda in miru, kjer sta se sprli dve osebi. Po vseh zbranih obvestilih bo izveden prekrškovni postopek.

V večernem so obravnavali sum kaznivega dejanja poškodovanja vozila, kjer bo zoper znanega osumljenca po vseh zbranih obvestilih podana  kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

V sredo je občan prijavil, da mu je neznanec v času od 1. 9. 2023 do 2. 9. 2023 na parkirišču v Trbovljah poškodoval parkiran osebni avtomobil, tako da je z neznanim predmetom poškodoval pokrov motorja in ga s tem oškodoval za okoli 500 evrov.

V četrtek je občan je na bankomatu v Trbovljah našel denar. Lastnika denarja policisti pozivajo, da se z dokazili zglasi na PP Trbovlje.

PP Litija

V ponedeljek kršitev javnega reda in miru na javnem kraju. Zoper kršitelja vodijo postopek o prekršku.

V torek sum kaznivega dejanja goljufije preko spleta za oddajo apartmaja na Hrvaškem. Policisti o tem še zbirajo obvestila.

Prometno nesrečo med voznikom mopeda in kolesarjem, v kateri je nastala materialna škoda. Policisti zoper voznika neregistriranega mopeda vodijo postopek o prekršku. Ker ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja so mu vozilo zasegli.

Tatvino artiklov v eni izmed trgovin na območju Litije. Sledi zbiranje obvestil, ugotavljanje identitete storilca.

V četrtek prometno nesrečo z manjšo materialno škodo, kjer so ob izpolnjenih pogojih odstopili od ogleda.

Kršitev javnega reda in miru v zasebnem prostoru, kjer zoper kršiteljico vodijo postopek o prekršku.

Prometno nesrečo s samoudeležbo voznika električnega skiroja, ki je padel zaradi neprilagojene hitrosti in se lahko telesno poškodoval. Zoper njega vodijo postopek o prekršku.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Iz pašnika v Ravenski vasi je neznani tat odpeljal koze

PP Trbovlje Policisti so obravnavali prijavo kaznivega dejanja zatajitve. Prijaviteljica je na območju Trbovelj izgubila mobilni telefon znamke Xiaomi Redmi note 11, ki si ga...
-- OGLAŠEVANJE --