5.4 C
Trbovlje
sobota, 23. oktobra 2021
ZON.siAktualnoBo Zadružni dom v Čečah dobil najemnika?

Bo Zadružni dom v Čečah dobil najemnika?

Že drugič v zadnjih treh mesecih je Občina Hrastnik objavila dokumentacijo, s katero iščejo najemnika poslovnih prostorov na naslovu Čeče 100a – stavba je poznana kot Zadružni dom Čeče, ki stoji na katastrskem območju Boben. “A prvi (iz novembra 2019) je bil zgolj poziv k oddaji nezavezujočih ponudb, ki je le informativne narave,” pojasnjujejo na hrastniški občini, sedaj pa dejansko z razpisom vabijo, da se zainteresirani prijavijo ter predložijo tudi vso zahtevano dokumentacijo.

Od bodočega najemnika pričakujejo, da bo v nepremičnini, ki se nahaja na polici med hrastniško in trboveljsko dolino, v dveh nadstropjih izvajal gostinsko dejavnost, obenem pa bo tudi ponudnik lokalno pridelanega (vina, žganja, sokov ter živil iz zasavskega območja) in bo v sodelovanju z domačo krajevno skupnostjo in/ali Občino prirejal dogodke in z najetimi prostori sodeloval tudi pri protokolarnih vsebinah.

400 evrov za mesečni najem

Občina Hrastnik je ponudila najnižjo ponudbeno izhodiščno ceno v višini 401.37 evrov, ni pa nepomembno poudariti, da se poslovni prostori oddajajo BREZ opreme.

Komisija bo javno odpirala ponudbe, s katerimi bodo kot zainteresirani potencialni najemniki pristopili izključno gostinci, 31. januarja ob 9. uri zjutraj.

 

Občina v najem oddaja gostinski lokal

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Cel mesec popolnih občasnih ZAPOR na cesti Zagorje – Litija

Zaradi sečnje dreves bodo na cesti Litija - Zagorje, natančneje na območju Litija - Spodnji Log popolne kratkotrajne zapore do 30 minut. Zapore so...