23.8 C
Trbovlje
sreda, 28. julija 2021
ZON.siAktualnoBi vašega mulca zanimal počitniški program?

Bi vašega mulca zanimal počitniški program?

Uspešna prijava ZMŠT na razpis Zavoda Planica je omogočila izvedbo treh počitniških programov, ki jih bodo uresničili v Trbovljah.

Hura, prosti čas

Prijave za programe so že odprte, mogoče pa so prijave na celoten program ali le kakšen dan.

Program Poletne počitnice 1: od 5. do 16. julija

(10 dni, od 9. do 13. ure) na letnem kopališču Trbovlje, starost: 6 do 13 let

Program bo potekal na prostem, večinoma bodo aktivnosti potekale na letnem bazenu, delno na občinskih zunanjih igriščih in trim stezi. Program bo vsak dan trajal 4 ure. Nekaj časa bo namenjeno šoli plavanja – plavalni tečaj (1h/dan) – otroci bodo razvrščeni v skupine glede na starost in plavalno predznanje, preostale 3 ure pa bomo namenili drugim športnim aktivnostih, ki bodo potekale na letnem kopališču in na športnih igriščih. Druge športne panoge, ki se jim bodo v teh dneh še posvetili bodo namizni tenis, odbojka na mivki, tek in igre z žogo.

Prijavnina: 3,5€/dan/udeleženca

Program Poletne počitnice 2: od 26. do 30. julija

(5 dni, od 9. do 13. ure) na letnem kopališču Trbovlje, starost: 9 – 14 let

Program bo potekal na prostem, večinoma bodo aktivnosti potekale na letnem bazenu, delno na zunanjih igriščih in trim stezi. Program bo vsak dan trajal 4 ure. Polovica časa bo namenjena šoli plavanja – plavalni tečaj (2h/dan) – otroci bodo razvrščeni v skupine glede na starost in plavalno predznanje, preostali 2 uri pa bodo namenili drugim športnim aktivnostih, ki bodo potekale na letnem kopališču in na športnih igriščih. Druge športne panoge, ki se jim bodo v teh dneh še posvetili bodo namizni tenis, odbojka na mivki, igre z žogo in tek. Zagotovljena je tudi malica za udeležence programa.

Prijavnina: 5€/dan/udeleženca

Prijave sprejemajo na e-mail: info@zmst.si in na telefonu 070/739-438 do zapolnitve prostih mest.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Priložnost za delo v Dewesoftu. Te zanima?

Trboveljsko podjetje Dewesoft ves čas išče nove sodelavce. V 20 letih kar so na trgu večajo svoje prostore, število zaposlenih in seveda tudi dobiček. Poleg...