27.7 C
Trbovlje
ponedeljek, 16. maja 2022
ZON.siAktualnoBi delali nekje, kjer zaupajo v vaše sposobnosti? Prijavite se!

Bi delali nekje, kjer zaupajo v vaše sposobnosti? Prijavite se!

V podjetju Dewesoft, enem vodilnih IT podjetij z lastnim razvojem programskih in strojnih rešitev ter proizvodnjo merilnih instrumentov za svetovno znane kupce v avtomobilski, letalski, vesoljski, transportni industriji, gradbeništvu in energetiki, znova dopolnjujejo svojo ekipo v Trbovljah. Tokrat iščejo štiri sestavljalce inštrumentov in skladiščnika. 

Z zaupanjem v svoje sposobnosti lahko pošljete prošnjo v tako pomembno podjetje, ki dela za Naso, SpaceX, Teslo, GM, Audi in druga svetovno znana podjetja,. saj vam bodo pri uvajanju in delu ves čas stali ob strani. “Smo ciljno usmerjeno podjetje, ki zaupa v posameznika ter njegove sposobnosti,” pravijo v Dewesoftu, kjer skrbijo za to, da zaposleni lahko prinašajo najboljše rezultate na vse vrste načinov. Začne se pri ustrezni opremi, ki zagotavlja kakovostno opravljanje dela, urejen je mentorski proces, ves čas so na voljo izobraževanja doma in v tujini, hkrati pa odlične rezultate nagradijo tudi z napredovanjem. 

Ob kariernem razvoju se v Dewesoftu zavedajo tudi pomembnosti dobrega počutja v delovnem okolju, zato zaposlenim nudijo sprostitvene dejavnosti med delom, zdrav zajtrk, sveže pripravljeno kosilo, organizirane tedenske športne dejavnosti in ergonomsko urejeno delovno mesto. Izjemno pomembno se jim zdi tudi razumevanje zasebnega življenja sodelavcev.

In kaj pričakujejo od kandidatov za delovna mesta, ki jih imajo trenutno odprta?

Sestavljalec inštrumentov

Iščejo sodelavca ali sodelavko v oddelku sestavljanja inštrumentov na delovnem mestu sestavljalec inštrumentov I. Želijo si zanesljive, natančne in sistematične osebe, ki jim je delo v proizvodnji znano, imajo dobro razvite ročne spretnosti in obvladajo tudi spajkanje. Novi sodelavci bodo namreč na tem delovnem mestu sestavljali elektronske komponente, polizdelke in elektronske naprave, spajkali tiskana vezja, montirali in umerjali elektronske naprave ter ukrepali v primeru ugotovljenih odstopanj. 

Od kandidatov za to delovno mesto pričakujejo srednjo poklicno ali podobno izobrazbo tehnične, najbolje elektro smeri IV. stopnje, zahtevane so tudi izkušnje in znanje spajkanja.

Skladiščnik

Iščejo sodelavca ali sodelavko v oddelku logistike na delovnem mestu skladiščnik. Želijo si najti zanesljivo, natančno in sistematično osebo, ki ji je delo v skladišču znano in ima razvite organizacijske sposobnosti. Novi sodelavec bo pripravljal material na podlagi delovnega naloga, prevzemal, skladiščil in izdajal blago, opravljal interni transport, pakiral izdelke ter pripravljal blago za odpremo in ga nato tudi odpremil.

Za delovno mesto je zahtevano srednje tehniško in drugo strokovno ter splošno izobraževanje ali srednja strokovna in splošna izobrazba V. stopnje. Zaželena so vsaj 3 leta delovnih izkušenj iz skladiščnega poslovanja.

Rok za prijavo na vseh delovnih mestih je 20. maj 2022, podrobne informacije o razpisanih mestih pa se nahajajo tudi na spletni strani Dewesofta, kjer lahko tudi oddate svojo prijavo: https://dewesoft.com/careers

SORODNI ČLANKI:

Ste za življenje v Dewesoftu? Zdaj imate priložnost!

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Tekom vikenda vlomili v 8 vrtnih lop in ukradli žago, kosilnice, agregat

Le dobrih 12 ur je minilo - od 20. ure zvečer preteklo soboto in do naslednjega dne, nedelje, do 9. zjutraj, pa so hrastniški...
X