-- OGLAŠEVANJE --

Aplikacija za porabo vode, pregled nad računi, plačili in izredna obvestila

-- OGLAŠEVANJE --

Komunala Zagorje je nadgradila aplikacijo Moja komunala, ki jo uporabniki storitev najdejo na njihovi spletni strani. Poleg osnovnih funkcij aplikacija sedaj omogoča še grafične prikaze. 

Aplikacija Moja komunala uporabnikom storitev omogoča enostaven, časovno prilagojen način spremljanja porabe vode, pregled nad izdanimi računi in plačili.

Na ta način je omogočen nadzor nad porabo vode in merjenimi odčitki, uporabniki pa lahko preko portala preprosto oddajo tudi stanje vodomera. Spletna aplikacija hkrati omogoča grafičen prikaz porabe vode.  Za vstop v portal se je potrebno prijaviti, pred prvo prijavo pa se je potrebno na portalu registrirati.

Na zagorski komunali bi radi čim več občanov pripravili na prejemanje e-računov, ki nadomeščajo račune v papirni obliki. Prijava na e-račun je brezplačna, višina provizije za plačilo računa pa je odvisna od načina, po katerem ga poravnate in banke ali paketa. Za prijavo na e-račun je potrebno izpolniti obrazec ”Vloga za izdajo e-računa”, ki ga prav tako najdete na spletni strani.

Podarijo posodo za odpadno olje

Občanom, ki se bodo v mesecu septembru in oktobru prijavili na prejemanje računov v elektronski obliki, bo Komunala Zagorje podarila posodo za odpadno jedilno olje. Več informacij o novostih bodo uporabniki dobili v pošti z računi za mesec avgust.

Podražitve komunalnih storitev povsod v Zasavju. Kje najprej?

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Opa! Nogometna vročica na velikem platnu v zagorskem Pristanu

25. junija, ko v Sloveniji praznujemo dan državnosti, se bo v "zagorskem pristanu" odvijal prenos tekme Evropskega nogometnega prvenstva med ekipama Slovenija in Anglija. Za...
-- OGLAŠEVANJE --