-0.7 C
Trbovlje
sreda, 29. marca 2023
ZON.siAktualnoAmbasadorka Božiču prinesla plaketo kar v Hrastnik

Ambasadorka Božiču prinesla plaketo kar v Hrastnik

Britanska ambasadorka Sophie Honey si je ob 25. obletnici slovensko-britanskih odnosov zadala cilj – obiskati vse slovenske občine v okviru projekta »Challenge 212«.

Danes bo v Hrastnik prišla že drugič. Konec januarja je obiskala zasavske občine in podelila priznanja MEPI nagrajencem.

Tokrat jo bo pot ob obisku Celja popeljala še v Hrastnik, kjer si bo ogledala proizvodnjo Steklarne Hrastnik. Honeyjeva je hrastniško steklo počastila tudi ob postavitvi najvišje 3D puzzle piramide v ljubljanskem BTC-ju.

Ob obisku proizvodnje je veleposlanica presenetila direktorja Steklarne in mu podelila plaketo za uspešno dvoletno vodenje Britansko – slovenske gospodarske zbornice, ki je v času Božiča že pridobila na prepoznavnosti.

»Počaščeni smo ob obisku britanske ambasadorke gospe Sophie Honey, saj angleški trg predstavlja zelo pomemben trg za Steklarno Hrastnik,« je ob obisku povedal Andrej Božič, generalni direktor Steklarne Hrastnik, ki je veleposlanici ob tej priložnosti predstavil tudi proizvodnjo embalažnega stekla.

Foto: Arhiv Steklarne Hrastnik

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Bodo za Ceroz župani sklenili roke ali bodo Trbovlje še naprej solirale?

Bolj kot ne potihem so se včeraj sestali župani, predstavniki občin lastnic regijskega centra v Uničnem. Litija, Radeče, Hrastnik, Zagorje in še občina Trbovlje,...
X