11.1 C
Trbovlje
petek, 23. februarja 2024
ZON.siAktualnoAmbasadorka Božiču prinesla plaketo kar v Hrastnik

Ambasadorka Božiču prinesla plaketo kar v Hrastnik

Britanska ambasadorka Sophie Honey si je ob 25. obletnici slovensko-britanskih odnosov zadala cilj – obiskati vse slovenske občine v okviru projekta »Challenge 212«.

Danes bo v Hrastnik prišla že drugič. Konec januarja je obiskala zasavske občine in podelila priznanja MEPI nagrajencem.

Tokrat jo bo pot ob obisku Celja popeljala še v Hrastnik, kjer si bo ogledala proizvodnjo Steklarne Hrastnik. Honeyjeva je hrastniško steklo počastila tudi ob postavitvi najvišje 3D puzzle piramide v ljubljanskem BTC-ju.

Ob obisku proizvodnje je veleposlanica presenetila direktorja Steklarne in mu podelila plaketo za uspešno dvoletno vodenje Britansko – slovenske gospodarske zbornice, ki je v času Božiča že pridobila na prepoznavnosti.

»Počaščeni smo ob obisku britanske ambasadorke gospe Sophie Honey, saj angleški trg predstavlja zelo pomemben trg za Steklarno Hrastnik,« je ob obisku povedal Andrej Božič, generalni direktor Steklarne Hrastnik, ki je veleposlanici ob tej priložnosti predstavil tudi proizvodnjo embalažnega stekla.

Foto: Arhiv Steklarne Hrastnik

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

V spletni goljufiji oškodovana za več 1000 evrov

V minulem tednu so policisti na območju Zasavja, poleg rednih nalog, obravnavali še: PP Hrastnik Prijavo kaznivega dejanja v ponedeljek. Neznani storilec je poškodoval vetrobransko steklo...