12.7 C
Trbovlje
nedelja, 16. maja 2021
ZON.siAktualno400 brezposelnih v program javnih del!

400 brezposelnih v program javnih del!

Zavod RS za zaposlovanje bo v letošnjem in prihodnjem letu v program ‘Pomoč v primeru elementarnih nesreč’ vključil 400 brezposelnih oseb.

Program se bo izvedel na podlagi Zakona o ukrepih za odpravo posledic žleda med 30. januarjem in 10. februarjem 2014 na prizadetih območjih. V okviru vsebin, se bodo izvajala predvsem naslednja opravila: pomoč pri vzpostavitvi in vzdrževanju prevoznosti gozdnih prometnic, pomoč pri izvajanju del za zatiranje podlubnikov, izdelavi gozdnega reda in gozdne higiene ter priprava tal za sadnjo in zaščita sadik, pomoč pri evidentiranju drevja za sanacijski posek in meritvah gozdov ter vnos podatkov, pomoč pri urejanju vodotokov II. reda ipd.

Partnerji pri izvajanju programov javnih del so poleg Zavoda še naročniki in izvajalci programov javnih del. V programe javnih del se lahko vključujejo brezposelne osebe prijavljene v evidenci zavoda za obdobje do izteka programa javnega dela.

Na območni enoti Zavoda v svojem kraju, preverite, ali ste primeren kandidat za javna dela!

Brezposelne osebe bodo lahko vključene v javna dela v letu 2014 do 30.11.2014 in v letu 2015 od 1.3.2015 do 30.11.2015.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Urška se je kljub zahrbtni bolezni znašla, zdaj pa ji je požar uničil dom

Strašna nedelja - 9. maj. Urška je že od marca opozarjala na težave z električno napeljavo, v zadnjem tednu celo večkrat, nazadnje v nedeljo...