-- OGLAŠEVANJE --

30 brezplačnih žog za trboveljske otroke

Novih brezplačnih žog se bo naslednji torek razveselilo 30 otrok. Po 10 nogometnih, košarkarskih in rokometnih bodo razdelili na odprtju prenovljenega igrišča Partizan v Trbovljah, že danes pa so odprte prijave. Otroka je za žogo namreč potrebno prijaviti in napisati, zakaj jo potrebuje.

-- OGLAŠEVANJE --

Kampanji “1000 žog za 1000 otrok”, katere namen je spodbujanje telesne dejavnosti med mladimi in zdravega načina življenja ter ustvarjanje enakih možnosti za vse otroke, se je letos prvič priključila občina Trbovlje. Tako bodo ob odprtju prenovljenega igrišča otrokom, ki bodo zbrani med prijavljenimi, podarili 30 žog. Prijave so TUKAJ odprte še do 17. junija.

Otvoritev v torek popoldne

Spomnimo, igrišče Partizan so v zadnjih tednih prenavljali, da bi otrokom in mladim omogočili kvalitetno športno udejstvovanje. Iz Občine Trbovlje so sporočili, da bodo vsa dela v naslednjih dneh zaključena. Na igrišču bo mlade športnike pričakala nova površina in talne označbe, v večernih urah pa jih bodo razveselili novi reflektorji. Otvoritev in podeljevanje žog bo v torek ob 17. uri.

“Naj se poletje, ki je pred nami, začne v športnem duhu in verjamemo, da bo prenovljeno igrišče Partizan dobra popotnica,” so zapisali na Občini Trbovlje, kjer želijo izboljšati dostop otrok do športnih aktivnosti.

Sorodni članki:

Na prenovljeno igrišče spet konec maja

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

-- OGLAŠEVANJE --