16 C
Trbovlje
četrtek, 13. maja 2021
ZON.siAktualno3-metrski skrivnosti monolit v Zagorju "zgrajen" sredi noči

3-metrski skrivnosti monolit v Zagorju “zgrajen” sredi noči

Prebivalci Zagorja ob Savi, predvsem tisti, ki so se danes peljali od rondoja v centru do križišča v Toplicah so bili zjutraj nemalo presenečeni, saj so na travi zagledali nekaj, česar dan prej še ni bilo.

V Zagorju je čez noč zrasel okoli 3 metre visok monolit iz železa. Pozorno oko bo lahko na njem videlo tudi diskreten napis »Našim vzornikom«. Prebivalci se seveda sprašujejo, kdo bi lahko postavil kaj takega, “seveda tudi v Zagorju marsikdo, podobno kot drugje po svetu, pomisli na nezemljane” pravijo na zagorski občini.

O skrivnostni postavitvi ne vedo nič na Občini Zagorje, kjer so bili zjutraj prav tako močno presenečeni nad postavljenim monolitom. Ugibanja o nezemljanih so bolj plod ljudske domišljije, sploh glede na to, da so na travi ostale vidne kolesnice traktorja. Ali bo železna postavitev ostala v Zagorju ali bo čez nekaj dni izginila, kot se je to dogajalo drugje po svetu, pa bo pokazal čas.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Še en mesec epidemije, zbiranje do 50 ljudi, lokali do 22. ure

Spremembe, ki jih je vlada včeraj dorekla na Brdu pri Kranju, so danes predstavili na tiskovni konferenci. Na območju celotne države se epidemija podaljšuje...