23.6 C
Trbovlje
petek, 24. septembra 2021
ZON.siAktualno3-metrski skrivnosti monolit v Zagorju "zgrajen" sredi noči

3-metrski skrivnosti monolit v Zagorju “zgrajen” sredi noči

Prebivalci Zagorja ob Savi, predvsem tisti, ki so se danes peljali od rondoja v centru do križišča v Toplicah so bili zjutraj nemalo presenečeni, saj so na travi zagledali nekaj, česar dan prej še ni bilo.

V Zagorju je čez noč zrasel okoli 3 metre visok monolit iz železa. Pozorno oko bo lahko na njem videlo tudi diskreten napis »Našim vzornikom«. Prebivalci se seveda sprašujejo, kdo bi lahko postavil kaj takega, “seveda tudi v Zagorju marsikdo, podobno kot drugje po svetu, pomisli na nezemljane” pravijo na zagorski občini.

O skrivnostni postavitvi ne vedo nič na Občini Zagorje, kjer so bili zjutraj prav tako močno presenečeni nad postavljenim monolitom. Ugibanja o nezemljanih so bolj plod ljudske domišljije, sploh glede na to, da so na travi ostale vidne kolesnice traktorja. Ali bo železna postavitev ostala v Zagorju ali bo čez nekaj dni izginila, kot se je to dogajalo drugje po svetu, pa bo pokazal čas.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

So drugačni – pa kaj potem! Vsak je dragocen diamant …

Z naraščanjem življenjske dobe narašča tudi število obolelih ljudi za demenco. Alzheimerjeva bolezen je najpogostejši vzrok demence, ki se začne neopazno in postopoma napreduje. Včeraj...

Funk Fu z novim singlom Skica

Pokopališke poti do nove podobe

Obvestilo o POPOLNI zapori parkirišč