-- OGLAŠEVANJE --

23 družin bo dobilo dom v naselju Jasna stran Trbovelj

-- OGLAŠEVANJE --

V teh dneh je bilo zaključeno projektiranje gospodarske javne infrastrukture, smo izvedeli na Občini Trbovlje, ob vprašanju, ali je pred letom dni napovedano naselje hiš še v realizaciji. 

Projektant: Biro Ravnikar Potokar

Za naselje z delovnim naslovom Jasna stran Trbovelj, kjer naj bi dom nudili 23 družinam, je v zaključni fazi tudi projekt samih objektov oziroma enostanovanjskih hiš. Po urejenih premoženjsko pravnih zadevah, bodo na upravno enoto vložili še gradbeno dovoljenje. Po pričakovanjih, naj bi to bilo v drugi polovici letošnjega leta. Nato sledi izgradnja komunalne opreme.

Vse parcele bodo namenjene odkupu

Občina je do sedaj  za projekt naselja JST namenila približno 200.000 evrov za geodetski posnetek, geološke raziskave, raziskave kakovosti tal, projektiranje komunalne opreme in projektiranje hiš, spremembo OPN in približno 88.000 evrov za rušitev obstoječih zgradb na tem območju in odkupe zemljišč. “Trenutno iščemo najbolj optimalen način prodaje zemljišč, tako za občino, kot tudi bodoče lastnike,” so nam še odgovorili iz Občine Trbovlje.

 

FOTO: Takšno naselje hiš naj bi zrastlo v Trbovljah

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --