-- OGLAŠEVANJE --

Razdelili denar podjetnikom

V Hrastniku razdelili letošnja nepovratna sredstva, namenjena podjetnikom.

-- OGLAŠEVANJE --

Skupni znesek razpisanih nepovratnih denarnih sredstev za mikro in mala podjetja, socialna podjetja in zadruge, samostojne podjetnike ter zbornice in podjetniške krožke v osnovnih šolah je letos znašal 52.000 evrov, razpis se je zaprl v začetku tedna.

Na drugem odpiranju vlog je komisija prejela 4 vloge in jih pregledala. “Ocenjevanje vlog še ni izvedeno, ker je potrebno izvesti še druge postopke – pridobiti podatke po uradni dolžnosti, izvesti dopolnitve vlog,” so povedali na občini Hrastnik.

Na prvem odpiranju skoraj 30.000 evrov

hrastnik

Zato pa je znano, kako je občina razdelila sredstva podjetnikom, ki so se javili na prvo odpiranje vlog. Razdelili so 29.782 evrov nepovratnih sredstev.

Za odpiranje novih delovnih mest v Hrastniku so namenili 19.800 evrov. 3.300 evrov je prejela podjetnica Tatjana Rugelj, 3.300 evrov so namenili podjetnici Vesni Selič Peklar in prav toliko tudi Vesni Ojsteršek Drnovšek in Aniti Drobež E-DOM. Trgotrade d.o.o. je prejel 6.600 evrov občinskih sredstev.

Za začetne investicije in investicije v razširjanje dejavnosti ter sobodajalstvo je občina Hrastnik na prvem odpiranju razdelila 7.507 evrov. 1.701 evrov je prejela Anita Drobež in 3.781 evrov podjetnica Brankica Jovičič, so zapisali na občini Hrastnik.

Za delovanje zbornic na področju podjetništva je občina podelila 2.475 evrov, toliko  je prejela Območna obrtno podjetniška zbornica Hrastnik. V prvem odpiranju pa niso bila porabljena sredstva, namenjena za podjetniški krožek.

 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Zagnani mladi, polni idej v ZMŠT Trbovlje

Benjamin Murn je bil s pomočjo mladinske delavke Tjaše Golob uspešen na Movitovem razpisu za sofinanciranje dogodkov v okviru Evropskega tedna mladih 2024, ki...
-- OGLAŠEVANJE --