-- OGLAŠEVANJE --

16.000 evrov za programe mladinskih dejavnosti v Hrastniku

-- OGLAŠEVANJE --

Javni zavodi, ki delujejo na področju občine Hrastnik so upravičeni do sofinanciranja programov mladinskih dejavnosti v občini za leto 2024. V proračunu je v ta namen zagotovljenih 16.000 evrov.

“Mladinske dejavnosti so tiste prostočasne in preventivne dejavnosti, ki so namenjene mladim v občini Hrastnik. Izvajajo se po metodah organiziranega neformalnega učenja in se nanašajo na različna področja,” razložijo v besedilu razpisa, ki je objavljen na spletni strani Občine. Področja se nanašajo na spodbujanje mladih za izobraževanje in usposabljanja za mladinsko delo, spodbujanje kreativnosti in zadovoljevanju interesov mladih, aktivno preživljanje prostega časa. Sofinancirajo tudi programe za spodbujanje prostovoljnega dela, mobilnost, sodelovanje in aktivna participacija mladih v družbi. Spodbujajo posamične dejavnosti, ki se vključujejo v nacionalne in mednarodne projekte, večjo zaposljivost in samo zaposljivost in razvoj interesnih oblik združevanja mladih. Znotraj širšega programa prijavitelja so lahko sofinancirane prireditve, namenjene mladim. Prezrto ni ostalo področje zmanjševanja diskriminacije in socialne izključenosti mladih, osveščanje in sprejemanje drugačnosti ter informiranost in zmanjšanje odliva intelektualnega potenciala iz občine.

Dokumentacijo in obvezne obrazce najdete na spletni strani Občine Hrastnik, program pa je potrebno oddati do 29. februarja. Komisija bo prijavljene programe oziroma projekte ocenjevala na področju kakovosti, inovativnosti in zasnovi.

Hura, počitnice so tu!

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prosto in v celoti obnovljeno 75 m2 veliko stanovanje v centru Trbovelj

Na voljo in vseljivo takoj po podpisu pogodbe je dvosobno stanovanje s kabinetom v Trbovljah, na Trgu revolucije 26.  Družba Spekter oddaja stanovanje v najem...
-- OGLAŠEVANJE --