-- OGLAŠEVANJE --

13 neustrašnih ekip bo v mestnem parku kuhalo grenadirmarš

-- OGLAŠEVANJE --

To soboto bo v Trbovljah zadišalo po grenadirmaršu. Na kuharskem tekmovanju GRENADIRMARŠ 2023 bo kuhalnice vihtelo 13 neustrašnih ekip, ki bodo skupaj pripravile vsaj 60 kilogramov grenadirmarša. Katera bo letos skuhala najboljšega?

Pridite to soboto, od 15. ure dalje v mestni park, kjer ne bo manjkalo dobre hrane in še boljše družbe. Za vse generacije.

Komisijo, ki bo ocenjevala okusnost GRENADIRMARŠA, okrašenost stojnic in timski duh skupin, bo sestavljala ekipa treh sodnic. Angela Muhič – Geli je pristna knapovska gospodinja, ki je kot kuharica delala v rudarski menzi na Ajnzerju. Branka Jovičič, je bila dolga leta oskrbnica Planinskega doma v Gorah, v zadnjih letih pa je pod njeno taktirko zaživela tudi Lovska koča na Dobovcu. Marija Mici Juraja je bila dolgoletna predsednica Turističnega društva Trbovlje, prejemnica Prvojunijske nagrade, nagrade Zlata vrtnica, Turistična zveza Slovenija pa jo je nagradila tudi kot prostovoljko. Vsi pa jo dobro poznamo po njenih »mandeljčkih«, ki najdejo mesto na turističnih dogodkih po vsej Sloveniji.

Sobotno popoldne pa ne bo namenjeno samo kulinariki, ampak tudi druženju. Najmlajši se bodo lahko preizkusili v gasilskem poligonu, si izbrali poslikavo na obrazu, izmenjevali igrače in se igrali. S tem naj bi Občina Trbovlje podprla idejo dveh dečkov, Lovra in Bora, ki sta občino med poletnimi počitnicami obiskala in predlagala, da bi organizirala izmenjevalnico igrač. Otroci bodo lahko v soboto v park prinesli igračo, ki jim ni več zanimiva in jo zamenjali za drugo. Lovro in Bor pa bosta za mlade obiskovalce njunih stojnic pripravila tudi igre.

FOTOGALERIJA: Malo popražimo, krompir narežemo in …

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

V Zagorju so pobegnili k sreči … in še dlje

Na Zasavski ljudski univerzi si s sodelovanjem v tej skupni zgodbi želijo povečati motivacijo odraslih za udeležbo v izobraževalnih programih, spodbujati socialno interakcijo, povečati...
-- OGLAŠEVANJE --