4.2 C
Trbovlje
ponedeljek, 25. oktobra 2021
ZON.siAktualno1.500 evrov namenili za nagrade

1.500 evrov namenili za nagrade

Na trboveljski občini želijo spodbujati diplomante, da v svoje naloge vključujejo Trbovlje.

Občina Trbovlje je letos prvič objavila razpis za dodelitev nagrad diplomantom za opravljena zaključna dela v obdobju od 1. 1. 2015 do 31. 12. 2015. Svoje delo lahko prijavite do srede, 22. junija, do 15. ure.

Letos za nagrade namenjenih 1.500 evrov

jasna gabrič februar2016

Višina denarne nagrade bo določena s sklepom, pojasnjujejo na občini, odvisna pa bo tudi od ravni zaključenega izobraževanja. Letos je za nagrade namenjenih 1.500 evrov.

“Usmerili smo se v spodbujanje študentov, da pri izbiri tematike zaključnih del vključujejo vsebine, ki so gospodarsko, zgodovinsko, kulturno, geografsko ali kako drugače povezane z občino Trbovlje” pravi županja Jasna Gabrič, ki želi nagraditi dela z uporabno vrednostjo pri spodbujanju razvoja podjetništva, kmetijstva, turizma ali drugih gospodarskih ali družbenih dejavnosti v občini, ki bodo pomenila prispevek k ohranjanju kulturno-zgodovinske dediščine, k oblikovanju ali ohranjanju okolja ali h kvaliteti bivanja v občini ali ki imajo imajo uporabno vrednost za izvajanje nalog iz pristojnosti občine Trbovlje.

Razpis najdete na spletni strani občine Trbovlje.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Globoko pod odpadki tli; gasilci bodo na terenu še vso noč

Danes zjutraj je regijski center za obveščanje iz Trbovelj na intervencijo napotil hrastniške gasilce, saj je zagorelo na CEROZ-ovi deponiji Unično. Po devetih urah...