10.7 C
Trbovlje
četrtek, 5. oktobra 2023
ZON.si1+1=2Župan obljublja: stroji bodo kmalu zabrneli

Župan obljublja: stroji bodo kmalu zabrneli

V dotrajani telovadnici OŠ Toneta Okrogarja v Zagorju so se včeraj z županom sestali svet staršev in zaposleni v šoli. Od župana so želeli slišati odgovor, kdaj se bo končno začela dolgo obljubljana obnova telovadnice.

Nataša Grošelj
Nataša Grošelj

Telovadnica na OŠ Toneta Okrogarja je bila zgrajena že leta 1972, od takrat pa večje prenove ni bila deležna. “Težave se pojavljajo zadnjih 10 oziroma 12 let, ko se vanjo ni vlagalo nič, kajti verjeli smo, da kmalu dobimo novo. Zdaj prenova naše telovadnice ni več velika želja, ampak velika potreba,” je poudarila ravnateljica OŠ Toneta Okrogarja Zagorje Nataša Grošelj.

Izvajalec del izbran pred koncem županovega mandata

Po 3 letih čakanja, ko se zadeve niso premaknile z mrtve točke, se je svet staršev odločil poklicati župana. Po besedah Grošljeve je bil včerajšnji pogovor konstruktiven: “ni šlo za upor ali kaj podobnega. Župan nam je obljubil, da bodo najkasneje v 18 mesecih zabrneli stroji.”

matjaž švagan županZagorski župan Matjaž Švagan je povedal, da je šlo na včerajšnjem sestanku za konstruktiven pogovor v korist učencev in učenk. Dogovorili so se, da se starši, vodstvo šole in župan ponovno sestanejo in do 15. decembra pripravijo program izgradnje telovadnice. “Moja obljuba je bila, da bo do konca mojega mandata izbran izvajalec del,” je potrdil Švagan.

Starši zahtevajo 1 na 1 z županom

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Štiri stanovanja, najcenejše 9000 evrov, najdražje 25 tisočakov

Kar štiri stanovanja v isti stavbi so naprodaj. Občina Hrastnik bo v zasebne roke prodala nepremičnine na naslova Cesta 1. maja 44 v Hrastniku.  Stanovanje...