-- OGLAŠEVANJE --

Znani so novi nadzorniki, namesto Pozniča med svetnike Ribič

-- OGLAŠEVANJE --

V četrtek je v Trbovljah potekala 2. redna seja Občinskega sveta, kjer so navzoči svetniki potrdili nadzorni odbor in komisije za trenutni mandat, ki se zaključi v letu 2026.

Svetnice in svetniki so potrdili imenovanje Nadzornega odbora Občine Trbovlje v naslednji sestavi: Iztok Bizjak, Nataša Dolanc Jerman, Andreja Hauptman, Jevševar Tatjana in Stojan Majdič.

Potrdili so tudi imenovanje komisij za tekoči mandat. Komisijo za statutarno pravne zadeve ter prošnje, pritožbe in druge vloge občanov, v kateri bodo delovale: Petra Čede, Maja Krajnik, Anita Lukenda, Nataša Pavlovič in Sara Sotlar. V komisiji za družbene dejavnosti in občinska priznanja bodo: Marjetka Bizjak, Helena Dolanc, Drago Kočar, Valentina Radić in Mitja Vozel.

Člani komisije za varstvo okolja, urejanje prostora in infrastrukturo bodo naslednja štiri leta: Dejan Debelić, Rajmond Hočevar, Sibila Ložina, Jože Pustoslemšek in Sendi Šmitpeter. V komisiji za gospodarstvo in proračun pa so svoje mesto dobili: Kristjan Dolinšek, Robert Jerman, Rok Koprivc, Matjaž Popotnik in Jože Weingartner.

Prazno mesto, ki ga je v Občinskem svetu zaradi županskih dolžnosti zapustil Zoran Poznič, pa je s potrditvijo svetnic in svetnikov zasedel Mirza Ribič iz politične stranke SD. To bo njegov prvi mandat.

Trbovlje imajo nov občinski svet, danes dobijo še župana

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Napihal čez 1 mg/l in kar na licu mesta ostal brez izpita

Policisti so minuli vikend na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še: PP Hrastnik V petek je bila občanu zasežena zelena rjava posušena rastlina (sum konoplja)...
-- OGLAŠEVANJE --