9.9 C
Trbovlje
ponedeljek, 27. marca 2023
ZON.siAktualnoZnane vse glasbene zvezde Noči pred nočjo in Zagorske noči

Znane vse glasbene zvezde Noči pred nočjo in Zagorske noči

Razkrili smo že nekaj imen glasbenikov, ki vas bodo zabavali na letošnjih prireditvah Noč pred nočjo in Zagorska ob občinskem prazniku v Zagorju. Zdaj pa so na zagorski občini razkrili še preostale nastopajoče.

Na Noč pred nočjo, ki bo letos v petek, 5. avgusta, bodo Zagorje ob Savi “pretresali” Joker Out in Magnifico, v soboto, 6. avgusta, pa bodo Zagorsko noč zaznamovali Miran Rudan, Jelena Rozga in Modrijani, napovedujejo. 

Na mestno ploščad se v organizaciji Kulturnega centra Delavski dom Zagorje in Občine Zagorje ob Savi znova vračajo tudi petkovi večeri. 8. julija bo zbrane zabavala Manca Špik,  22. julija Marko Vozel in Mojstri, 12. avgusta Igor in Zlati zvoki, ki bodo s tem obeležili tudi 30-letnico njihovega delovanja, in 26. avgusta Nina Pušlar. Vsi petkovi večeri se bodo začeli ob 20. uri.

V petek, 29. julija, pa si bo mogoče na mestni ploščadi ogledati premiero filma Orkester, ki ga je režiral Zagorjan Matevž Luzar, v njem pa so igrali člani Pihalnega orkestra Svea Zagorje.

Tudi drugi organizatorji že načrtujejo dogodke, ki bodo v poletnih mesecih privabili številne obiskovalce, so še sporočili z zagorske občine in znova spomnili, da imajo ti čas do 15. junija, da na elektronski naslov nina.jenko@zagorje.si javijo, katere prireditve načrtujejo, saj bo Občina Zagorje ob Savi konec junija v zagorska gospodinjstva dostavila zloženko z vsemi prireditvami.

SORODNI ČLANKI:

RAZKRIVAMO: S katerim zvezdnikom boste letos rajali na Zagorski noči?

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

POZOR: Zaradi nočnih padavin na celotnem območju vodovoda Trbovlje prekuhavanje vode

Komunala Trbovlje obvešča, da bo zaradi okvare na vodovodu danes, 27. marca 2023, občasno prekinjena dobava pitne vode na območjih Prapreče-del in Potoška vas. Zaradi...
X