24.9 C
Trbovlje
četrtek, 16. septembra 2021
ZON.siAktualnoZagorska noč odpovedana, bo pa zato Mlada zagorska noč, zagorski tek ...

Zagorska noč odpovedana, bo pa zato Mlada zagorska noč, zagorski tek …

Tudi letos je situacija privedla do tega, da so se organizatorji slavne Zagorske noči odločili, da ta odpade. Bodo pa poskusili z več prireditvami Zagorjanom in obiskovalcem postreči z zabavnim programom. 

“Dolgo smo tehtali odločitev o Zagorski noči in se na koncu odločili, da bi bilo tveganje za naše skupno zdravje preveliko, saj bi se na enem mestu zbrala nepregledna množica ljudi,” je sporočil novico župan Matjaž Švagan in optimistično napovedal vrsto dogodkov, ki se bodo v prazničnem avgustu odvili na območju zagorske doline. “Verjamem v odgovornost vseh Zagorjank in Zagorjanov, zato vam na tem mestu ne bom dajal nasvetov, kaj storiti, saj vem, da je vsak pri sebi zagotovo sprejel odločitev, ki je najboljša zanj in za njegove bližnje,” je še dodal.

In čeprav največja in najbolj slavna zagorska prireditev odpade, bodo na različnih koncih poskrbeli za vse vrste prireditev in okusov. Mladim Zagorjanom namenjen koncert 13. avgusta na Proletarcu bo. Prav tako bo že ta četrtek v Delavskem domu Zagorje slovesna podelitev občinskih priznanj, pa v soboto bo 16. Tek po zagorski dolini in Zagorjani bodo istega dne dobili svoja električna kolesa. Več pa v spodnjem programu:

 

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Regija bogatejša za novo napravo za novorojenčke

Danes dopoldan je v Splošni bolnišnici Trbovlje potekala krajša slovesnost ob predaji najnovejše naprave za fototerapijo novorojenčkov, ki jo je v okviru projekta T-2 ♥...