-- OGLAŠEVANJE --

Zdaj se je oglasila še udeleženka prometne nesreče, spomni se gospe v belem plašču, ki je priskočila na pomoč

-- OGLAŠEVANJE --

Prejšnji teden se je zgodila prometna nesreča v Litiji, smer proti Ljubljani. Še isto popoldne je bralka, ki je prva prišla na kraj opisala dogodek – pohvalila reševalce, policiste in gasilce, kako so hitro ukrepali. Prispevek je imel izjemne odzive publike. Zdaj se je oglasila še žrtev nesreče. 

V uredništvu smo se odločili objaviti pismo bralke, ki je poslala svojo plat zgodbe. Predvsem, ker je bila pozitivna, ker je pokazala, da še vedno ljudje smo sočutni in še vedno znamo pomagati eden drugemu. In za razliko od večine javnih odzivov, je tokrat šlo za pohvalo in ne grajo.

Prispevek, v katerem objavljamo pismo tiste, ki je prva prispela na kraj nesreče najdete TUKAJ!

Najprej se je oglasila priča nesreče, zdaj še udeleženka

Po nekaj prespanih nočeh pa se je v naše uredništvo oglasila še udeleženka. “Jaz sem bila udeleženka te prometne nesreče,” pove. Želela je, da ju v našem uredništvu, kjer hranimo podatke obeh, povežemo. “Od vsega šoka sem z avta videla le gospo z belim plaščem, ki mi hiti na pomoč. Z mano je počakala reševalce in rada bi se ji zahvalila za pomoč.”

Bralki smo povezali in verjamemo, da bo to začetek dobrega prijateljstva. S celotno zgodbo pa smo pokazali Zasavju in tudi širše, kako malo je potrebno, pa je lahko svet vsaj za ščepec boljši in lepši.

Prva pripeljala na včerajšnjo nesrečo med Litijo in Ljubljano. Danes našim bralcem sporoča TO …

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Praznovanje trboveljskih potapljačev: Toni Mrak se pri 80 letih še vedno potaplja

Muhasta in nepredvidljiva Sava je zaradi svoje neraziskanosti izziv potapljačem. Veliki ljubitelj narave in povodnega sveta je DPD Trbovlje- Društvo za podvodne dejavnosti Trbovlje,...
-- OGLAŠEVANJE --