11.5 C
Trbovlje
sobota, 15. maja 2021
ZON.siAktualnoZasavski salon, kjer je dobro počutje na prvem mestu!

Zasavski salon, kjer je dobro počutje na prvem mestu!

Ljubezen jo je pripeljala na Dol pri Hrastniku, kjer sta si z možem ustvarila čudovit dom, pred kratkim pa je Ana Koritnik spodnje prostore preuredila v masažno terapevtski salon, kjer bo obiskovalcem pomagala do boljšega počutja.

Ana je pripravila tudi darilne bone, ki so lepo in domiselno darilo!

Certificirana maserka klasične in športne masaže bo strankam nudila tudi anticelulitno masažo. V prijetnem ambientu, ki sta ga s partnerjem uredila in je namenjen sproščanju in dobremu počutju želi mlada maserka svojo ponudbo sčasoma tudi razširiti. »Terapevtsko električno masažno mizo so prvi obiskovalci že preizkusili, prav tako moje roke« hudomušno pove simpatična podjetnica, ki stranke sprejema tako v dopoldanskem kot popoldanskem času, tudi med vikendi.

Jeseni bo svoji ponudbi dodala še Tradicionalno kitajsko masažo in slavno Bownovo terapijo.

Otvoritveni popust: Klasična masaža 60 min = 30 €. In še -33% na vse masaže!

Ana, ki prihaja sicer iz Osilnice, se je v Zasavju dobro znašla. V vasi, kjer je živela, so le štiri hiše. Zato jo majhnost Zasavja ni presenetila, jo je pa več kot navdušila narava revirskih krajev.

Delo z ljudmi nekaj najlepšega …

Čeprav po poklicu ekonomistka, jo je delo z ljudmi vedno izjemno zanimalo. Tudi zato se je vpisala še na študij psihosocialne pomoči, ki ga opravlja ob delu. Počutje je tesno povezano z zdravjem, pojasni naša sogovornica: »Želim, da se stranke pri meni sprostijo. Da same sebi namenijo čas za izboljšanje počutja«. In, če nam je včasih bolj pomembno, kako izgledamo, kot kako se počutimo, doda Ana: »Kadar se dobro počutimo, tudi mnogo boljše izgledamo.«

Salon je zasnovala v sproščenem ambientalnem stilu, pri delu pa uporablja olja in kreme najboljših proizvajalcev. Masaže, ki jih izvaja so primerne za vse – pa naj bodo to mlajši ali starejši  – cilj je vsem enak – dobro počutje in sprostitev. Poleg klasičnih delnih in celotnih masaž ima Ana pripravljene tri vrste za športnike. Pripravljalne masaže, tekmovalne in regenerativne, ki odpravljajo neželene posledice vadbe in vzpostavljajo fiziološko ravnovesje.

Več o salonu si lahko preberete na www.mtc-ana.si ali na FB strani https://www.facebook.com/mtcana.si/.  Termin lahko rezervirate na info@mtc-ana.si ali na 040 891 111.

 

 

Prispevek je oglasno sporočilo.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Urška se je kljub zahrbtni bolezni znašla, zdaj pa ji je požar uničil dom

Strašna nedelja - 9. maj. Urška je že od marca opozarjala na težave z električno napeljavo, v zadnjem tednu celo večkrat, nazadnje v nedeljo...