22.7 C
Trbovlje
petek, 30. julija 2021
ZON.siAktualnoZasavski inovatorji v samem vrhu

Zasavski inovatorji v samem vrhu

Kar 4 zasavska podjetja in zavod se potegujejo za priznanja za najboljše inovacije v letu 2016.

ETI- Kombinirano zaščitno stikalo KZS
ETI- Kombinirano zaščitno stikalo KZS

Kandidati Območne zbornice Zasavje so ETI d.d. Izlake in NELA RC d.o.o. s kombiniranim zaščitnim stikalom KZS – EDI;  ETI d.d. Izlake in RC eNeM d.o.o., Podružnica keramični materiali in varovalke s talilnimi vložki za fotovoltaične sisteme “NHXL 1500V d.c. gPV”, Steklarna Hrastnik s Puzzle – Povezovanje doživetij! ter evropski prostovoljci (EVS) za višjo kakovost življenja v VDC Zagorje ob Savi.

Glasujte za najboljšo inovacijo

Steklarna Hrastnik-SH Puzzle
Steklarna Hrastnik-SH Puzzle

Letos se za zlata, srebrna in bronasta nacionalna priznanja ter diplome poteguje 40 najboljših inovacij iz 13 regij, ki jih ocenjuje posebna strokovna komisija. Tudi tokrat pa bo podeljeno priznanje za najboljšo inovacijo po izboru javnosti. Svoj glas za najboljšo inovacijo po vašem izboru lahko oddate TUKAJ.

 

Gospodarska zbornica Slovenije bo priznanja za najboljše inovacije 2016 podelila 21. septembra na Brdu pri Kranju v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologije in SPIRIT Slovenija.

VDC-Evropski prostovoljci (EVS)
VDC-Evropski prostovoljci (EVS)

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Največ Zasavcev na Hrvaško, le nekaj manj na dopust kar v domače kraje

Na našem portalu smo pripravili anketo, v kateri smo bralce spraševali, kam se bodo letos odpravili na dopust. Kot kaže, večina odhaja ali pa...