17.9 C
Trbovlje
nedelja, 26. junija 2022
ZON.siŠportZasavska dekleta druga na mednarodnem turnirju v Crikvenici

Zasavska dekleta druga na mednarodnem turnirju v Crikvenici

Minuli vikend je v Crikvenici na Hrvaškem potekal močan mednarodni otroški nogometni turnir “Crikvenica Cup” z rekordnimi 233 ekipami in 3500 mladimi igralci iz Slovenije, Madžarske, Bosne in Hercegovine, Italije, Avstrije, Nemčije in Slovaške. Športna tekmovanja so potekala v kar treh različnih krajih v širši okolici Crikvenice. Pomerile so se ekipe otrok, starih od 8 do 15 let.

V kategoriji deklic, mlajših od 13 let, je nastopal tudi DNK Trbovlje, ki je v močni mednarodni konkurenci osvojil odlično drugo mesto in to brez prejetega gola.

V petih tekmah so dekleta zabeležila tri zmage in dva neodločena rezultata. Z zmagovalkami ND Primorje so si sicer delile enako število točk, a zabeležile nekoliko slabše razmerje danih golov.

Dekliški nogometni klub Trbovlje je član Nogometne zveze Slovenije, sestavljajo pa ga zasavska dekleta od 5. leta starosti dalje, “ki s trdim delom, zanosom in neizmerno energijo nesporno dokazujejo, da bo v Zasavju tudi dekliški in pozneje ženski nogomet nadaljeval bogato tradicijo tega športa,” dodaja Monika Povše, predsednica DNK Trbovlje.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Ulična razstava, tokrat v čast Sagor-ju (poznate ime?)

Občina Zagorje ob Savi je v mestnem središču popestrila kulturno ponudbo, saj je ob glavni cesti med krožiščem in Sparom postavila panoje za ulično...
X