4.2 C
Trbovlje
ponedeljek, 25. oktobra 2021
ZON.siAktualnoZasavje: Šarca boste lahko spoznali v ponedeljek

Zasavje: Šarca boste lahko spoznali v ponedeljek

Da bi se srečal z ljudmi, izmenjal mnenja in jim prisluhnil, je Marjan Šarec svojo kampanja zastavil tako, da potuje iz kraja v kraj in jutrišnji dan bo preživel v Zasavju.

Ponedeljek bo torej v znamenju predsedniške kampanje Marjana Šarca. Na vprašanje, s kom vse se bo srečal, pravi, da z vsemi, ki ga želijo spoznati: “Dobrodošli so vsi dobro misleči ljudje”. Gre za spontana srečanja, kjer bi rad pokazal ljudem, da mu ni vseeno za njih.

Obisk kandidata za predsednika se bo začel v Litiji ob 9. uri, nato bodo pot nadaljevali do Zagorja, kjer bodo predvidoma ob 11. uri, ob 13. uri v Trbovljah in ob 16. uri v Hrastniku.

Svoja razmišljanja in stališča predsedniški kandidat po vsakem obisku strne v poseben zapis, »Dnevnik«, ki ga najdete na povezavi https://www.sarec.si/dnevnik.

Kaj bo Šarec počel v Zasavju?

Vse bo šlo spontano, pravijo Šarcevi spremljevalci, saj ne želijo ničesar vsiljevati. “Zasavje poznam zelo dobro” pojasni predsedniški kandidat in nadaljuje “poznam tudi gospodarsko situacijo, ki se zaradi mladih in uspešnih podjetnikov vendarle izboljšuje. Problem je odseljevanje in tudi še vedno brezposelnost. Zlasti socialni izzivi so veliki. Poznam pa tudi okoljsko problematiko, tako da mi zadeve niso tuje.” Še več informacij pa si obeta na samih srečanjih: “Veliko bom izvedel na terenu, zato tudi moja srečanja s krajani.”

Prispevek je oglasno sporočilo. Naročnik oglasa je Lista Marjana Šarca.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Globoko pod odpadki tli; gasilci bodo na terenu še vso noč

Danes zjutraj je regijski center za obveščanje iz Trbovelj na intervencijo napotil hrastniške gasilce, saj je zagorelo na CEROZ-ovi deponiji Unično. Po devetih urah...