-- OGLAŠEVANJE --

Zaključili študij? Preverite, ali lahko prejmete od 400 do 600 evrov nagrade!

-- OGLAŠEVANJE --

Občina Trbovlje bo diplomantom za opravljena zaključna dela v obdobju od 1. januarja do 31. decembra 2021 preko Javnega razpisa za dodelitev nagrad diplomantom podelila nagrade. V tej luči vabijo novopečene diplomante, ki so v omenjenem obdobju v izbiro tematike zaključnega dela vključili vsebine, ki so gospodarsko, zgodovinsko, kulturno, geografsko ali kako drugače povezane s Trbovljami, da oddajo vlogo.

Upravičenec do denarne nagrade je diplomant prve, druge ali tretje stopnje študijskih programov, določenih z Zakonom o visokem šolstvu, ki izpolnjuje pogoje javnega razpisa.

Denarne nagrade so določene v višini 400, 500 ali 600 evrov (bruto znesek), vlagatelji, ki so imeli ves čas študija in v času prijave prijavljeno stalno bivališče v občini Trbovlje, pa morajo imeti slovensko državljanstvo. Pomembno je tudi, da so zaključno delo opravili znotraj koledarskega leta 2021 in ga predložili v slovenskem jeziku.

Prijave, katerih obvezne priloge so fotokopija diplome, en izvod zaključnega dela in kratek povzetek ter namen zaključnega dela, Občina Trbovlje sprejema priporočeno po pošti do 31. marca 2022.

SORODNI ČLANKI:

Od 250 pa vse do 750 evrov za nalogo s konkretno uporabno vrednostjo

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --