20.7 C
Trbovlje
četrtek, 5. avgusta 2021
ZON.siAktualnoZaključili investicije v treh krajevnih skupnostih

Zaključili investicije v treh krajevnih skupnostih

V tem mesecu je bila izvedena tudi investicija v rekonstrukcijo cestnega odseka Tršek – Ramšak na Partizanski cesti na Dolu. Na novo je bil asfaltiran odsek, kjer je naklon ceste največji, saj je bil v zimskih mesecih zaradi drsenja neprevozen. Občina je za dela odštela 10 tisoč evrov, urejene pa so bile tudi nove mulde in kanaleta za odvodnjavanje ob vznožju odseka.

V juliju je bila zaključena rekonstrukcija ceste Gore – Kopitnik. Investicija v ureditev 215 m odseka je znašala nekaj več kot 35 tisoč evrov. Ta cestni odsek je bil eden od bolj dotrajanih v občini. Z investicijo bo olajšano tudi delo zimske službe, kar bo povečalo varnost uporabnikov ceste.

Konec junija se je zaključila investicija v urejanje križišča Taborniška pot – Pot Franca Pušnika. Poleg postavitve novega opornega zidu je bila narejena tudi razširitev cestišča, s tem pa se je povečala preglednost križišča ter varnost za vse udeležence v prometu. Svet krajevne skupnosti Steklarna je s to investicijo obkljukal prvi projekt, ki je načrtovan v letošnjem letu, trenutno pa se z izbranim izvajalcem sklepa tudi pogodba za rekonstrukcijo ceste ter ureditev kanalizacije na Cesti Hermana Debelaka. Dela se bodo predvidoma začela v mesecu avgustu.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Na hrastniški policiji iščejo administratorja – rok za prijavo 3 dni, pot do objave pa …

Ministrstvo za notranje zadeve, natančneje Policija išče administratorja s srednješolsko izobrazbo za delo na Policijski postaji Hrastnik. So pa postavili neverjetno kratek rok za...