22.5 C
Trbovlje
četrtek, 16. septembra 2021
ZON.siAktualnoZagorska podjetnica s super gesto!

Zagorska podjetnica s super gesto!

Nataša Brinjevec, ki že vrsto let ženskam ponuja takšno in drugačno spodnje perilo, se je tokrat odločila za dobrodelno gesto.

1€ od prodanega izdelka Linne

“Zato, da pomagamo tistim, ki pomoč potrebujejo. V Linne že vrsto let šivamo ortopedske nedrčke za nošenje prsnih protez in seveda ženskam po operaciji zagotavljamo tudi prsne proteze” je svojo odločitev pojasnila Brinjevčeva. Na njih se namreč obrača vse več žensk, že takoj, ko izvedo za diagnozo in si začnejo postavljati vprašanja, kako naprej. “Ženske nam zaupajo in zdi se mi prav, da njihovo zaupanje vedno znova opravičujemo na različne načine.”

linne1Izkupiček bo torej namenjen Društvu žensk z rakom na dojki iz Zasavja, s katerim podjetnica tesno sodeluje že vrsto let. Ženskam, ki so se srečale z rakom pomaga, da se dostojno vrnejo nazaj v življenje.  Svoje poslanstvo vidi v tem, “da bolnicam pomagam na novo zgraditi samopodobo, da si lahko vsaj deloma povrnejo samospoštovanje in samozavest.”

Ocene, koliko bo zbranega nima, saj mnogi pridejo v trgovino in donirajo po lastnih željah in zmožnostih. Sredstva se bodo zbirala še do konca meseca oktobra.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Regija bogatejša za novo napravo za novorojenčke

Danes dopoldan je v Splošni bolnišnici Trbovlje potekala krajša slovesnost ob predaji najnovejše naprave za fototerapijo novorojenčkov, ki jo je v okviru projekta T-2 ♥...