22.4 C
Trbovlje
ponedeljek, 2. avgusta 2021
ZON.siAktualnoZačeli so v Zasavju in tukaj bi radi tudi ostali - danes...

Začeli so v Zasavju in tukaj bi radi tudi ostali – danes jih lahko spoznate iz oči v oči

Načrtujejo prodajo v Avstriji in na Balkanu. Zasavska masažna vibracijska naprava, ki smo jo predstavili na našem portalu že lani, letos nadgrajujejo z aplikacijo za spremljanje dnevnih dejavnosti uporabnika. Tobiar in ekipo ustvarjalcev boste lahko bolje spoznali danes med 17.25 in 18. uro na Zasavskem forumu, ki bo v trboveljskem delavskem domu.

Maja, Nina in Miha

Podjetnica Maja Rajterič je “kriva” da je masažna naprava nastala. Iskala je rešitev za lastne težave s simptomom karpalnega kanala in skupaj z družinskimi člani so ustvarili pripomoček, ki pa poleg ugodnih učinkov pri uporabi računalniške miške, poskrbi tudi za masažo vratu in nasploh boljše počutje. Vibracijske lastnosti, ki jih ima naprava pa kažejo pozitivne učinke na tisoč in en način. Inovacija, da ji ni para.

Njihova ciljna linija trenutno je Avstrija, kamor so že pošteno zakorakali, saj so v sodelovanju z slovensko ambasado na Dunaju odpirali vrata ortopedov in fizioterapevtom, ki so jim predstavili Tobiar. “Odzivi so res dobri in od poslovanja z Avstrijo si veliko obetamo,” je povedala podjetnica Maja Rajterič. Prodor na Balkan se je začel na Hrvaškem, kjer je zaposlen tudi del ekipe. V maju so se udeležili konference PODIM, kjer so vzpostavili sodelovanje s srbskim distributerjem.

Zagotovo v Sloveniji, želijo si ostati v Zasavju

Ostali bomo v Sloveniji,” zagotovi naša sogovornica, najraje bi ostali kar v Zasavju, kjer se je pravzaprav vse začelo. Katapult je bil njihovo gnezdo, ko so začenjali in še danes dobro sodelujejo. Velik del produkta naredijo v Sloveniji, nekatere stvari uvažajo iz Japonske in Kitajske, sicer nikakor ne bi bili konkurenčni. Prav zato bi radi lastno proizvodnjo razširili in našli primerne prostore, kjer bo vse na enem mestu.

Kje kupiti revolucionarni izdelek? Več izveste tukaj:

(spletna trgovina: https://www.tobiar.com/sl/izdelek/tobiar-2-0/).

Tobiar je na voljo tudi v vseh poslovalnicah Lekarne Ljubljana (https://www.lekarnaljubljana.si/artikel/tobiar-masazna-naprava)

Korona je prinesla cel kup negotovosti za Tobiar ekipo. Distributerji niso mogli dostavljati produktov in so jih dostavljali kar sami. Pospešili so prodajo podjetjem in se intenzivno lotili digitalnega marketinga. Letos naj bi ostvarili okoli četrt milijona evrov prihodkov ter leto končno končali v zelenem.

Na Zasavskem forumu bodo predstavili vse začetne krče in križe, prav tako pa bodo predstavili kakšne prednosti ima delo v zasavskem okolju, ki mu po štirih letih še vedno ostajajo zvesti.

Družinsko znanje zapakirano v majhen lesen “zasavski” plošček

Prispevek je oglasno sporočilo podjetja Tobiar.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

V idealnem trenutku novica o 5 milijonih za kolesarsko stezo

V tednu, ko so se v Zagorju razveselili neverjetnega uspeha Primoža Rogliča, ki je v Tokiu prikolesaril olimpijsko zlato, se dobre novice nadaljujejo. Tako...