-0 C
Trbovlje
četrtek, 9. decembra 2021
ZON.siAktualno"Za vsak okus nekaj" - tokrat tudi dostava na dom

“Za vsak okus nekaj” – tokrat tudi dostava na dom

Prihajajo prazniki in z njimi ves blišč in tradicija, ki jih obdaja. To je vsako leto čas, ko pridne roke Jolande in Anje pripravijo domiselne adventne venčke, novoletna okrasja, dekoracijo za vhodna vrata in pravzaprav vse, kar si obiskovalci Cvetličarne Joli na Dolu pri Hrastniku zaželijo. Tokrat bodo tistim, ki v cvetličarno ne morejo, decembrsko dekoracijo dostavile tudi na dom (velja za občino Hrastnik).

Bleščice, zlata in srebrna vedno aktualno

Okoli 100 raznobarvnih adventnih venčkov čaka na prvo adventno nedeljo, ki bo že konec tega tedna. Jolanda skupaj z Anjo redno spremlja trende tudi za božično dekoracijo, tako pove, da je letos veliko naravnih materialov, kar pa nikakor ne pomeni, da blišča ni. Bleščice, zlata in srebrna ter dejstvo, da se vse sveti je vedno dobro sprejeto. Konec leta je čas, da se prižgejo luči da sveti nekaj na mizi, pa nekaj na vratih. In kljub vsem modnim trendom vedno ostajata tudi rdeča in zlata klasika.

Na vprašanje, kaj je letos moderno, dolska cvetličarka odgovori. “Čisto vse”. Dostopne so vse barve, vse kombinacije, materiali …”Možnosti je nešteto in prav to je nekaj najlepšega v našem poklicu,” navdušeno pove cvetličarska umetnica. V cvetličarni na Dolu so tako s sodelavko pripravile okoli 100 različnih venčkov – od adventnih s štirimi svečami, do tistih, ki jih lahko obesite na vrata, pa tudi različnih dekoracij, ki krasijo tako mizo kot okensko polico ali kuhinjski pult.

Vaša ideja, njihova izvedba

Poleg že narejenih venčkov pa glede na vaše želje cvetličarki pripravita vse kar vam srce poželi. Dogovorite se lahko za stil, barvo, materiale in tudi ceno. Novoletne umetnine so zelo različnih cen in tako tudi dostopne vsem. Vsekakor pa v Cvetličarni Joli, tako kot vsako leto, najdete tudi božične zvezde različnih barv in velikosti. »Za vsak okus pripravimo nekaj,« še pove Jolanda. »Nekaj, da sta dom ali delovno okolje prijetnejša.«

Tisti, ki radi izdelujete sami, pa lahko pri Joli kupite tudi material in pripomočke, da si želeno novoletno dekoracijo ustvarite sami.

Anjo in Jolando najdete med pripravo novoletnih okrasij vsak dan med tednom od 8.00 do 17.00 in ob sobotah do 12. ure (naslednjo soboto, 27.11. do 16. ure). Venček lahko naročite po telefonu (031 680 887) in ga pridete iskati ali pa vam ga dostavita na dom – seveda pri upoštevanju vseh trenutnih pravil. Svoje želje sporočite po telefonu, ali pa si izberete dekoracijo kar iz fotografij v prispevku.

 

Da bo december na Dolu še lepši in še bolj praznični bosta naši sogovornici poskrbeli s praznično postavitvijo. Več o tem pa vam izdamo na našem portalu že kmalu …

FOTOGALERIJA:

 

Prispevek je oglasno sporočilo.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Zasavski premog bo na prestižni podelitvi Grammyev

Zasavski ustvarjalki Marjeti Hribar je uspel velik preboj v Ameriko! Izdelki blagovne znamke Koulmi izpod njenih rok, katerih osnovna surovina je premog, bodo namreč...
X