14.5 C
Trbovlje
nedelja, 19. septembra 2021
ZON.siAktualnoZa nagrade 1.800 evrov

Za nagrade 1.800 evrov

Odprt je javni razpis občine Trbovlje za dodelitev nagrad diplomantom za opravljena zaključna dela za obdobje od 1. 1. 2017 do 31. 12. 2017.

Denarne nagrade so določene v višini 400 evrov (prva stopnja), 500 evrov (druga stopnja) in 600 evrov (tretja stopnja) v bruto zneskih. Skupno je na voljo 1.800 evrov, prijave sprejemajo do 30. septembra 2018.

Zaključna dela morajo biti povezana z občino

Namen nagrajevanja je spodbujanje študentov, da pri izbiri tematike zaključnih del vključujejo vsebine, ki so gospodarsko, zgodovinsko, kulturno, geografsko ali kako drugače povezane z občino Trbovlje.

Zaključno delo mora poleg tega vsebovati vsaj še enega izmed kriterijev: ima uporabno vrednost pri spodbujanju razvoja podjetništva, kmetijstva, turizma ali drugih gospodarskih ali družbenih dejavnosti v občini; pomeni prispevek k ohranjanju kulturno-zgodovinske dediščine, k oblikovanju ali ohranjanju okolja ali h kvaliteti bivanja v občini; ima uporabno vrednost za izvajanje nalog iz pristojnosti občine Trbovlje.

SORODNI ČLANKI:

Nagradili štiri zaključna dela

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Toliko povpraševanja, da bodo v Zasavju cepili še v soboto in nedeljo

Iz zasavskih cepilnih centrov na pragu tega konca tedna sporočajo, da odpirajo tudi sobotne termine za namen cepljenja, v Zagorju pa bodo cepili celo...