14.5 C
Trbovlje
nedelja, 19. septembra 2021
ZON.siAktualnoNagradili štiri zaključna dela

Nagradili štiri zaključna dela

Občina Trbovlje je že drugo leto zapored objavila javni razpis in podelila nagrade diplomantom za opravljena zaključna dela v letu 2016.

Podelili so štiri nagrade za zaključna dela, tri na 1. stopnji, v višini 400 evrov bruto in eno nagrada na 2. stopnji, kjer bruto znesek nagrade znaša 500 evrov. Z njimi želijo spodbuditi študente, da pri izbiri tematike zaključnih del vključujejo vsebine, ki so gospodarsko, zgodovinsko, kulturno, geografsko ali kako drugače povezane z občino Trbovlje.

Vsebine, povezane z občino Trbovlje

Nagrade so prejeli Laura Mercina Majcen za magistrsko nalogo o idejnem arhitekturnem projektu medpodjetniškega izobraževalnega centra, Katja Podbregar, ki je v svojem zaključnem delu predstavila skupino Orlek in temeljne značilnosti zagorsko-trboveljskega govora s slovarjem narečnih in rudarskih izrazov skupine Orlek, Janez Bartolj, ki je preučil varnost in zdravje pri delu v Gasilskem zavodu Trbovlje, in Žiga Blaj, ki je zaključno delo posvetil športnemu druženju, nogometu in odnosu do športa v Trbovljah.

Povzetki zaključnih nalog so na ogled na spletni strani občine, v fizični obliki pa so dostopne v Knjižnici Toneta Seliškarja Trbovlje.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Toliko povpraševanja, da bodo v Zasavju cepili še v soboto in nedeljo

Iz zasavskih cepilnih centrov na pragu tega konca tedna sporočajo, da odpirajo tudi sobotne termine za namen cepljenja, v Zagorju pa bodo cepili celo...