20.2 C
Trbovlje
nedelja, 4. junija 2023
ZON.siAktualnoZa direktorja Stanovanjskega podjetja Zagorje se potegujejo trije kandidati

Za direktorja Stanovanjskega podjetja Zagorje se potegujejo trije kandidati

Na razpis za direktorja Stanovanjskega podjetja (SP) Zagorje ob Savi so se prijavili trije kandidati, med njimi tudi aktualni vršilec dolžnosti Gregor Brinjevec. Skupščina javnega podjetja bo po naših informacijah odločitev o novem vodststvu SP Zagorje sprejela do konca prihodnjega tedna. 

Stanovanjsko podjetje bi po 17 letih lahko kmalu dobilo novega direktorja. Na lanski razpis, ko je Brinjevcu potekel četrti mandat, se je namreč prijavil le on, a ga skupščina ni potrdila za nov štiriletni mandat. Brinjevec je tako ostal vršilec dolžnosti, na tokratnem razpisu pa vnovič kandidira za polni, njegov peti mandat. 

Vendar bo tokrat imel konkurenco, saj sta se poleg njega na javni razpis prijavila še dva kandidata. Skupščina stanovanjskega podjetja bo tako v prihodnjih dneh kandidate med sabo primerjala, predvsem njihove predloge programa in razvoja družbe za naslednje mandatno obdobje, in sprejela odločitev, kdo je najboljši kandidat za vodenje podjetja v prihodnje. 

Na vprašanje, ali bo Brinjevec ostal v podjetju, če mu ne bo uspelo dobiti petega mandata, je vršilec dolžnosti odgovoril, da je o tem še prekmalu govoriti in da so možnosti še odprte. 

SORODNI ČLANKI:

Ne želijo več Brinjevca za direktorja?

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Dirka na Katarino – zaprte bodo ceste po Trbovljah

Jutri bo v Trbovljah potekalo tradicionalno tekmovanje športnih avtomobilov na Katarino, ki ga organizira društvo Magnet. Vabljeni na ogled dirke in razstave starodobnih vozil....
X