-- OGLAŠEVANJE --

Voznik je pobegnil, življenje kolesarke še vedno ogroženo

-- OGLAŠEVANJE --

Danes, nekaj pred 10. uro se je na regionalni cesti od Trojan proti Orehovici v naselju Hrastnik pri Trojanah zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena neznani voznik manjšega osebnega vozila in kolesarka.

Po prvih informacijah naj bi voznik pri prehitevanju trčil v kolesarko, ki se je pri tem huje poškodovala in je njeno življenje ogroženo. Neznani voznik osebnega vozila je, ne da bi nudil pomoč poškodovanki, odpeljal naprej v smeri Zagorja ob Savi.

Zaradi razjasnitve vseh dejstev in okoliščin naprošajo vse, ki bi karkoli vedeli o prometni nesreči, da pokličejo na tel. št. 113 ali Postajo prometne policije Ljubljana na št. (01) 583 88 20, oziroma obvestijo najbližjo policijsko postajo. Prav tako pozivajo neznanega voznika, da pokliče na podani številki, ali se osebno zglasi na Postaji prometne policije Ljubljana, Grič 56 v Ljubljani.

Fotografija je simbolična.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTOGALERIJA: Gasilci so se sami “lotili” evropskih projektov, s katerimi posodabljajo svoje prostore in opremo

Kar sami so pripravili projekt, se javili na razpis za evropska sredstva in z njimi postavili sončno elektrarno na streho ter prenovili prostore. Gasilski...
-- OGLAŠEVANJE --