22.7 C
Trbovlje
petek, 30. julija 2021
ZON.siAktualnoVinjenega pretepača odpeljali policisti

Vinjenega pretepača odpeljali policisti

Danes v jutranjih urah so bili policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v zasebnem prostoru, kjer so povzročitelju izdali plačilni nalog.

Trboveljski policisti so včeraj nekaj pred 21. uro posredovali  v sporu med znanci v večstanovanjski hiši, kjer se eden izmed kršiteljev, ki je bil močno pod vplivom alkohola ni pomiril niti ob prihodu policistov, zato mu je bilo odrejeno pridržanje. Ker je bil v pretepu uporabljen tudi nož, bodo policisti zoper storilca kaznivega dejanja podali kazensko ovadbo.

V trojanskem klancu je obstalo tovorno vozilo in oviralo promet. Policisti so zavarovali kraj in usmerjali promet do prihoda Cestnega podjetja.

Na policijsko postajo Hrastnik se je zglasil občan in povedal, da je v petek na prireditvenem prostoru ŠTUOR v Hrastniku izgubil črno moško denarnico na preklop z vsebino. Poštenega najditelja se naproša, da jo prinese na najbližjo policijsko postajo.

Policisti so bili v popoldanskem času zaradi močnega neurja na območju Litije poslani na zavarovanje več mest, kjer je podrto drevje oviralo promet in poškodovalo premoženje. Policisti so obravnavali tudi dva prometna dogodka, kjer je prišlo do padca drevesa neposredno na osebni vozili, v katerih so se nahajale osebe. V dogodku ni prišlo do telesnih poškodb, nastala je le večja materialna škoda na vozilih.

Policisti so v Hrastniku tekom dneva pri kontroli prometa eni osebi zasegli teleskopsko palico, drugi pa tablete. Po izdelanem strokovnem mnenju bodo policisti izvedli ustrezen ukrep.

Nekaj čez 15. uro so bili policisti obveščeni, da je nezavarovan pes napadel psa na povodcu, katerega je sprehajal občan. Policisti bodo zoper lastnico psa izvedli ukrep.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Največ Zasavcev na Hrvaško, le nekaj manj na dopust kar v domače kraje

Na našem portalu smo pripravili anketo, v kateri smo bralce spraševali, kam se bodo letos odpravili na dopust. Kot kaže, večina odhaja ali pa...