14.5 C
Trbovlje
nedelja, 19. septembra 2021
ZON.si1+1=2VIDEO: Ne bo jih več zeblo

VIDEO: Ne bo jih več zeblo

Telovadnica, računalniška učilnica in knjižnica na OŠ dr. Slavka Gruma v Zagorju so dobile "prečudovito novo obleko," pravijo učenci, ki so naposled le dočakali, da lahko telovadijo v primernih pogojih.

V telovadnici  Osnovne šole dr. Slavka Gruma je bilo, preden so jo izolirali, pozimi tako mrzlo, da je niso mogli uporabljati, poleti pa prevroče. Knjižnico in računalniško učilnico na šoli so v sklopu sanacije zvočno izolirali.

Dosegajo izjemne športne rezultate

Vanja Manfreda

“Sprejmite moje opravičilo, za vsak dan, ki ste ga morali preživeti v neprimernih pogojih,” je na slovesnem odprtju prenovljene telovadnice povedal zagorski župan Matjaž Švagan in dodal, da je bila šola pred tem že deležna energetske sanacije.

“Gibanje je zelo pomembno za naše učence, saj razvija emocionalni, socialni in intelektualni razvoj. Gibanju posvečamo izjemno pozornost že vrsto let, saj s tem krepimo močno področje naših učencev, ki na vseh državnih tekmovanjih šol s prilagojenim programom dosegajo nadpovprečne rezultate,” je ob tem poudarila ravnateljica šole Vanja Manfreda.

Nastop učencev v prenovljeni šolski telovadnici

SORODNI ČLANKI:

Ekstremne razmere med poukom

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Toliko povpraševanja, da bodo v Zasavju cepili še v soboto in nedeljo

Iz zasavskih cepilnih centrov na pragu tega konca tedna sporočajo, da odpirajo tudi sobotne termine za namen cepljenja, v Zagorju pa bodo cepili celo...