-- OGLAŠEVANJE --

VIDEO: Ne bo jih več zeblo

Telovadnica, računalniška učilnica in knjižnica na OŠ dr. Slavka Gruma v Zagorju so dobile "prečudovito novo obleko," pravijo učenci, ki so naposled le dočakali, da lahko telovadijo v primernih pogojih.

-- OGLAŠEVANJE --

V telovadnici  Osnovne šole dr. Slavka Gruma je bilo, preden so jo izolirali, pozimi tako mrzlo, da je niso mogli uporabljati, poleti pa prevroče. Knjižnico in računalniško učilnico na šoli so v sklopu sanacije zvočno izolirali.

Dosegajo izjemne športne rezultate

Vanja Manfreda

“Sprejmite moje opravičilo, za vsak dan, ki ste ga morali preživeti v neprimernih pogojih,” je na slovesnem odprtju prenovljene telovadnice povedal zagorski župan Matjaž Švagan in dodal, da je bila šola pred tem že deležna energetske sanacije.

“Gibanje je zelo pomembno za naše učence, saj razvija emocionalni, socialni in intelektualni razvoj. Gibanju posvečamo izjemno pozornost že vrsto let, saj s tem krepimo močno področje naših učencev, ki na vseh državnih tekmovanjih šol s prilagojenim programom dosegajo nadpovprečne rezultate,” je ob tem poudarila ravnateljica šole Vanja Manfreda.

Nastop učencev v prenovljeni šolski telovadnici

SORODNI ČLANKI:

Ekstremne razmere med poukom

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --