17.2 C
Trbovlje
petek, 30. julija 2021
ZON.siAktualnoVeljal bo praznični red

Veljal bo praznični red

Avtobusi bodo v Trbovljah, Zagorju in Hrastniku v prazničnih dneh vozili po nedeljskem oziroma prazničnem voznem redu. V Zagorju in Trbovljah prilagodili vozni red električnih vozil komunale.

Avtobusi Integrala Zagorje bodo med prazniki vozili po nedeljskem voznem redu, dodatnih avtobusnih linij ne bo. V Hrastniku bodo avtobusi 30. in 31. oktobra vozili po prazničnem voznem redu, avtobus proti Celju ne bo vozil; od 2. do 4. novembra pa bodo prevozi potekali po počitniškem voznem redu, so povedali na Izletniku Celje, PE Hrastnik.

Pogostejše vožnje z električnimi vozili

Električno vozilo e-Helfar v Zagorju trenutno vozi po začasni relaciji vse do 7. novembra, in sicer od parka dr. Janeza Drnovška do pokopališča, od 8. do 11. ure in od 14. do 17. ure. V slabem vremenu Helfar ne bo vozil.

Električno vozilo na pokopališču v Gabrskem bo od sobote, 29. oktobra, do vključno torka, 1. novembra, na voljo obiskovalcem pokopališča vsak dan, med 10. in 12. uro ter med 13. in 15. uro. Postajališče vozila, ki brezplačno vozi obiskovalce pokopališča po pokopališkem parku, je na parkirišču pred pokopališčem.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Največ Zasavcev na Hrvaško, le nekaj manj na dopust kar v domače kraje

Na našem portalu smo pripravili anketo, v kateri smo bralce spraševali, kam se bodo letos odpravili na dopust. Kot kaže, večina odhaja ali pa...