-- OGLAŠEVANJE --

V Zagorju pisana druščina Evropejcev

-- OGLAŠEVANJE --

Mladinski center Zagorje ob Savi je v tem tednu zopet obiskala pisana druščina mladih Evropejcev, starih med 16 in 21 let. Štiriindvajset mladih iz Italije, Poljske, Portugalskein iz Slovenije se bo namreč udeležilo mednarodne mladinske izmenjave z naslovom “May the heART be with you.”

V času od 15. do 23. julija se bodo udeleženci spoznali s problemi družbe in skupnosti na širšem ter lokalnem področju. Program izmenjave bo obsegal delavnice, izlet in različne aktivnosti, ki bodo temeljile na izboljšanju komunikacijskih veščin in spoznavanju drugačnosti, vse to v povezavi z umetnostjo na različnih področjih.

Mednarodne mladinske izmenjave so aktivnosti mednarodne učne mobilnosti za mlade, ki so financirane iz evropskega programa Erasmus+. Mladi imajo priložnost, da pridobijo dragocene izkušnje v večkulturnem okolju, saj tovrstne aktivnosti potekajo na podlagi sodelovanja večih evropskih držav. Eden izmed glavnih ciljev mednarodnih mladinskih izmenjav je spodbujanje aktivnega državljanstva med mladimi, pridobivanje novih kompetenc in znanj, širjenje socialne mreže idr.

V sklopu mednarodne izmenjave v Zagorju vas vljudno vabijo, da se jim pridružite na zaključnem dogodku mednarodne mladinske izmenjave “May the heART be with you”, ki so ga poimenovali “heART” in ga bodo v petek, 22.7. ob 19. uri v parku dr. Janeza Drnovška v Zagorju organizirali udeleženci izmenjave.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prostori so nabito polni – ukrepanje je nujno!

Takojšnje ukrepanje od pristojnih zato pričakujejo zasavske odrasle osebe z intelektualno oviro in vsi, ki jih v življenju podpirajo. Sestavili so skupino za vizijo...
-- OGLAŠEVANJE --