-- OGLAŠEVANJE --

V Zagorju odprta povsem nova zobna ambulanta, pacienti se že lahko opredelijo

-- OGLAŠEVANJE --

Zdravstveni dom Zagorje je bil po lanski zavrnjeni prošnji s strani državnih zdravstvenih odločevalcev letos uspešen in ugodili so njihovem predlogu za odprtje dodatne zobne ambulante, ki je svoja vrata odprla pred dnevi. 

Povsem nova zobna ambulanta je že na polnih obratih. Doktorica dentalne medicine Emi Burja, ki dvakrat tedensko paciente sprejema popoldan, je začela z delom v prenovljeni ambulanti v drugem nadstropju zagorskega zdravstvenega doma.

Ker gre za novo odprtje ambulante, je prostora za nove paciente še dovolj. Poleg tega so prvi opredeljeni pacienti na vrsti trenutno z rekordno hitrostjo, saj je ambulanta šele začela s svojim obratovanjem.

Zobna ambulanta paciente sprejema z naročilom preko telefonske številke 03 56 55 047 ali na elektronski naslov naroci.zao2@zd-zagorje.si. Delo ambulante bo potekalo ob ponedeljkih, sredah in petkih med 7. in 14. uro ter ob torkih in četrtkih med 1.2 in 19. uro.

Poleg prenove informacijskega sistema na vidiku gradnja prizidka

 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Opa! Nogometna vročica na velikem platnu v zagorskem Pristanu

25. junija, ko v Sloveniji praznujemo dan državnosti, se bo v "zagorskem pristanu" odvijal prenos tekme Evropskega nogometnega prvenstva med ekipama Slovenija in Anglija. Za...
-- OGLAŠEVANJE --