5.8 C
Trbovlje
petek, 1. decembra 2023
ZON.siAktualnoV Zagorju odprta povsem nova zobna ambulanta, pacienti se že lahko opredelijo

V Zagorju odprta povsem nova zobna ambulanta, pacienti se že lahko opredelijo

Zdravstveni dom Zagorje je bil po lanski zavrnjeni prošnji s strani državnih zdravstvenih odločevalcev letos uspešen in ugodili so njihovem predlogu za odprtje dodatne zobne ambulante, ki je svoja vrata odprla pred dnevi. 

Povsem nova zobna ambulanta je že na polnih obratih. Doktorica dentalne medicine Emi Burja, ki dvakrat tedensko paciente sprejema popoldan, je začela z delom v prenovljeni ambulanti v drugem nadstropju zagorskega zdravstvenega doma.

Ker gre za novo odprtje ambulante, je prostora za nove paciente še dovolj. Poleg tega so prvi opredeljeni pacienti na vrsti trenutno z rekordno hitrostjo, saj je ambulanta šele začela s svojim obratovanjem.

Zobna ambulanta paciente sprejema z naročilom preko telefonske številke 03 56 55 047 ali na elektronski naslov naroci.zao2@zd-zagorje.si. Delo ambulante bo potekalo ob ponedeljkih, sredah in petkih med 7. in 14. uro ter ob torkih in četrtkih med 1.2 in 19. uro.

Poleg prenove informacijskega sistema na vidiku gradnja prizidka

 

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

ZAPORE jutri, zaradi vremenskih razmer, ne bo

Med Zagorjem in Litijo, na cesti za Savo so ponovno aktualne zapore vsako soboto vsaj do konca leta.  A, ker jutri kaže slabo vreme, natančneje...