12 C
Trbovlje
četrtek, 23. septembra 2021
ZON.siAktualnoV Zagorju na delu vlomilci

V Zagorju na delu vlomilci

Zagorski policisti so bili včeraj dopoldan obveščeni o dveh kaznivih dejanjih velike tatvine.

Neznanci so vlomili v stanovanje v večstanovanjski zgradbi na Cesti zmage. Z ogledom kraja in zbranimi obvestili so policisti ugotovili, da je neznani storilec v odsotnosti lastnikov na silo vlomil vhodna vrata stanovanj in jih poškodoval, nato pa vstopil v notranjost in preiskal omare in predale. Iz enega izmed stanovanj je odtujil denar. V drugem stanovanju ni bilo odtujenega ničesar, je pa z dejanjem povzročil škodo na vratih. Skupno je povzročil za 1.000 evrov materialne škode.

Popoldan so bili policisti napoteni na zasebno zemljišče, kjer naj bi se sprla uporabnika zemljišča. Kršitve zakona o javnem redu in miru policisti niso ugotovili, glede same uporabe zemljišča, pa sta bila sprta napotena na civilno-pravni postopek.

Trboveljski policisti so popoldan 32-letnemu Trboveljčanu zasegli neznano snov, za sumijo, da je prepovedana droga. Po opravljeni analizi bo zoper kršitelja izveden prekrškovni postopek.

Dopoldan je neznani voznik na parkirišču v Trbovljah trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal ne da bi o tem obvestil oškodovanca ali policijo. Za neznanim voznikom še zbirajo obvestila.

Zvečer so intervenirali v Trbovljah, kjer je 28-letni Hrastničan kršil javni red in mir. Pred prihodom policistov je kraj zapustil, zato mu bodo policisti ob izsleditvi izrekli globo.

V Hrastniku so bili policisti zvečer napoteni v naselje Brdce zaradi zaparkiranja. Kršitelju so izdali obvestilo o prekršku.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

V Steklarni Hrastnik iščejo novo moč

V hrastniškem podjetju s 160-letno tradicijo so objavili potrebo po dodatni delovni sili. Iščejo namreč samostojnega strokovnega sodelavca (m/ž) v špediciji. Steklarna Hrastnik ponuja...