21.9 C
Trbovlje
nedelja, 13. junija 2021
ZON.siAktualnoV Trbovljah skupaj za pomoč otrokom pri spopadanju z epidemijo

V Trbovljah skupaj za pomoč otrokom pri spopadanju z epidemijo

Več kot enoletno spopadanje z epidemijo je pustilo posledice na celotni družbi. Med bolj izpostavljenimi, zaradi številnih ukrepov in večmesečnega zaprtja šolskih stavb so seveda tudi otroci, ki se s trenutno situacijo spopadajo še nekoliko težje.

Ker si Občina Trbovlje želi pomagati tako učiteljem, staršem, predvsem pa seveda najmlajšim, torej otrokom, so se odločili, v sodelovanju s trboveljskimi šolami, z ravnateljicami trboveljskih šol, pripraviti dogodek, ki bo namenjen vsem staršem.

V četrtek, 13. maja 2021 tako organizirajo okroglo mizo, na kateri bodo sodelovali strokovnjaki, ki bodo poskušali s svojim znanjem pomagati staršem in učiteljem pri lažjem razumevanju pomoči otrokom. Prisluhnili boste lahko poznanemu slovenskemu antropologu dr. Danu Podjedu, v drugem delu dogodka pa se bomo o trenutnih izzivih staršev, otrok in možnostih pomoči, ki so nam na voljo, pogovorili s psihologinjo Zdravstvenega doma Trbovlje.

Otroci so naše največje bogastvo in prav je da vanje vlagamo in jim predvsem v takšnih nepredvidljivih časih poskušamo pomagati na najboljši možen način. Ob tem seveda starši ne smejo pozabiti tudi nase.

Povezava do dogodka za starše – Kako lahko starši pomagajo otrokom skozi trenutno obdobje, povezano z epidemijo: https://us02web.zoom.us/j/85468294509?pwd=YS90MDR4YW9hYnJXTndIRW9NR3gwZz09

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Spet je čas za NAGRADNO IGRO Avtohiše Malgaj Trbovlje

Na Facebook strani Zasavskih onlajn novic poteka nagradna igra, ki vam lahko prinese super nagrade. 1x posoda za malico 1x bidon 1x skodelica Izžrebali bomo v ponedeljek, 14....