-- OGLAŠEVANJE --

V Trbovljah iščejo dva ravnatelja. Kakšno je zanimanje za vodenje šole?

-- OGLAŠEVANJE --

V Trbovljah novega ravnatelja oziroma ravnateljico iščejo na dveh šolah hkrati, saj se obema ravnateljicama izteka petletni mandat. A na OŠ Ivana Cankarja razpis za omenjeno delovno mesto objavljajo že drugič, saj se na prvega ni prijavil noben kandidat, istočasno pa kandidate za prihodnji mandat vodenja šole zbirajo tudi v OŠ Tončke Čeč.

“Razpis je ponovljen, ker na prvem ni bilo nobenih prijav,” je razlog za ponovno objavo javnega razpisa za ravnateljsko mesto povedala Anja Vidergar, predsednica sveta zavoda. Tega sicer niso pričakovali, je še dodala, kaj več o misiji iskanja novega ravnatelja pa ni želela komentirati. Tudi aktualna ravnateljica Mojca Lazar Doberlet, ki se ji mandat izteče junija, je bila s pojasnili skopa. Povedala je le, da se na razpis ni prijavila in da prav tako “nisem sprejela še kakšnih drugih odločitev”.

Na obeh šolah glede iskanja ravnatelja redkobesedni

Kakšna bo njena nadaljnja poti v OŠ Ivana Cankarja, nam torej ni uspelo izvedeti, o pričakovanjih glede ponovljenega razpisa pa so bili redkobesedni tudi v svetu zavoda. “Zaenkrat ne bi dajala napovedi, kaj se bo zgodilo, če se spet ne bo nihče prijavil na razpis. Delamo po zakonu o organizaciji in financiranju vzgoje in izobraževanja,” je dejala Vidergarjeva.

Ravnateljici Katarini Pajer Povh se mandat izteče junija.

Javni razpis v OŠ Ivana Cankarja bo tako tudi tokrat odprt maksimalnih 15 dni, do 26. marca 2022, medtem ko je svet zavoda OŠ Točne Čeč prijavni rok omejil na devet dni. Prijave kandidatov bodo tako zbirali do sobote, 19. marca 2022.

Ali je tam kaj več zanimanja za ravnateljsko mesto, prav tako nismo izvedeli. Predsednica sveta zavoda Nina Grobljar Vidmar namreč do konca razpisa o morebitnih prijavah ni želela govoriti, niti nismo uspeli izvedeti, ali se bo na razpis prijavila aktualna ravnateljica Katarina Pajer Povh, ki se ji mandat izteče junija.

SORODNI ČLANKI:

Tudi v Trbovljah iščejo ravnatelja za nov mandat

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Zasavje: Pozitiven in mlad kolektiv vabi v svoje vrste

Vse to ponuja podjetje Dukart, ki ima že skoraj 20 letne izkušnje na področju razvoja in izdelave kartonske embalaže iz valovitega kartona. Podjetje je...
-- OGLAŠEVANJE --