-1 C
Trbovlje
sreda, 29. novembra 2023
ZON.siAktualnoV Trbovljah goljufiji s kriptovalutami

V Trbovljah goljufiji s kriptovalutami

Policisti so minuli teden poleg rednih nalog na območju Zasavja obravnavali še:

PP Hrastnik

V ponedeljek so obravnavali prijavo kaznivega dejanja nasilja v družini, kjer zbirajo obvestila o vseh okoliščinah kaznivega dejanja in bodo o vseh ugotovitvah obvestili pristojno državno tožilstvo.

Kršitev javnega reda in miru v zasebnem prostorju, kjer zoper kršitelja vodijo postopek o prekršku.

V sredo kršitev javnega reda in miru v zasebnem prostoru, kjer je kršitelj, sicer nepoškodovan, potreboval zdravstveno pomoč in je bil predan v oskrbo zdravstvenemu osebju.

Prijavo kaznivega dejanja tatvine v športni dvorani v Celju in so bile ugotovitve posredovane pristojni enoti druge policijske uprave.

PP Trbovlje

V ponedeljek so imeli v postopku voznika, ki je bil pozitivni na hitri test suma zaužitja prepovedane snovi ali droge. Zaradi česar mu je bil odrejen strokovni pregled, katerega je odklonil. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje, prepovedana nadaljnja vožnja in bo zoper njega podan obdolžilni predlog na OS Trbovlje.

V torek prijavo kaznivega dejanja uporabe ponarejenega negotovinskega sredstva, in sicer je neznani storilec prijavitelja preko spleta zavedel z nakupom izdelka in ga oškodoval za nekaj sto evrov. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Kaznivo dejanje tatvine kozmetičnih izdelkov v eni izmed trgovin v Trbovljah. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

V četrtek so pri kontroli prometa ustavili voznico osebnega avtomobila, ki je vozila brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so ji zasegli zoper voznico pa bo podan obdolžilni predlog na OS Trbovlje.

Prijavo dveh kaznivih dejanj goljufije pri trgovanju s kriptovalutami, ko je neznani storilec zavedel oškodovanca in si v obeh primerih prisvojil nekaj sto evrov. Sledi zbiranje obvestil.

Prijavo kaznivega dejanja lahkih telesnih poškodb in prijavo kaznivega dejanja groženj.  Policisti v obeh primerih še zbirajo obvestila.

PP Zagorje ob Savi

V ponedeljek v  jutranjem času so bili policisti obveščeni o prometni nesreči z materialno škodo in pobegom povzročitelja, ki se je zgodila v Zagorju ob Savi. Za povzročiteljem še zbirajo obvestila.

V nadaljevanju so bili obveščeni o dogodku pri katerem se je v gozdu na območju Zagorja ob Savi pri padcu s kolesom poškodoval kolesar.

Prometni nesreči z manjšimi poškodbami na območju Kisovca, policisti so odstopili od ogleda.

V popoldanskem času pa so policisti na območju Izlak obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo v kateri so bila udeležena tri vozila. Povzročitelju so izdali plačilni nalog.

V sredo  v dopoldanskem času je občan prinesel mobilni telefon znamke Samsung, ki ga je našel na klopci ob kolesarski stezi Zagorje – železniška postaja Zagorje.

V četrtek so bili obveščeni o prometni nesreči z majhno poškodbo na območju Zagorja ob Savi, policisti so odstopili od ogleda.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Čeprav ni posluha prevoznika, župan vztraja pri avtobusni liniji »čez hrib«

»To kar že celo leto obljubljamo, bo. Očitno smo divjina, Afrika, ki avtobusnega prevoznika niti ne zanima. Bomo pa sami.« Tako je začel župan...