-- OGLAŠEVANJE --

V Šentgotardu na delu vlomilci

-- OGLAŠEVANJE --

Kaznivo dejanje nasilja v družini so minuli petek, ob 13.30, obravnavali trboveljski policisti. Zoper storilca bodo podali kazensko ovadbo.

V petek zvečer so dvema Trboveljčanoma zasegli snov za katero sumijo, da gre za repovedano drogo.

Zagorski policisti so v petek zjutraj v Šentgotardu obravnavali kaznivo dejanje vloma, kjer je neznani storilec v času med 1. in 9. februarjem vlomil skozi pritlično okno stanovanjske hiše in iz notranjosti odtujil več kosov orodja. Z dejanjem je lastnika oškodoval za okoli 1.050 evrov.

Grozil znancu

Policisti so bili obveščeni tudi o kaznivem dejanju poškodovanje tuje stvari. Neznani storilec je poškodoval podstrešna vrata stanovanjskega bloka in klimatsko napravo. Z dejanjem je povzročena škoda v višini 500 evrov. Po zbranih obvestilih bo zoper storilca podana kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

V popoldanskem času je občan izrekel več resnih groženj svojemu znancu, ki se je zaradi slednjega počutil ogroženo. O zadevi bo s kazensko ovadbo obveščeno Okrožno državno tožilstvo v Trbovljah.

Odstranili večjo skalo na cesti Litija – Zagorje

Policisti so bili v soboto ponoči obveščeni, da je na glavni cesti na relaciji Litija – Zagorje na vozišču večja skala. Kraj je bil zavarovan do prihoda vzdrževalca cest, ki je zadevo saniral.

V nedeljo je občan obvestil policiste, da ga moti zvok peči oziroma kamina, ki prihaja iz sosednjega stanovanja. Na kraju policisti kršitve niso zaznali.

Hrastniški policisti so v soboto, ob 00.39, vozniku osebnega vozila zaradi vožnje pod vplivom alkohola odvzeli vozniško dovoljenje ter prepovedali nadaljnjo vožnjo.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prostori so nabito polni – ukrepanje je nujno!

Takojšnje ukrepanje od pristojnih zato pričakujejo zasavske odrasle osebe z intelektualno oviro in vsi, ki jih v življenju podpirajo. Sestavili so skupino za vizijo...
-- OGLAŠEVANJE --