29.4 C
Trbovlje
torek, 22. junija 2021
ZON.siAktualnoV petek se odpira trboveljski bazen

V petek se odpira trboveljski bazen

Odločitev je padla in namesto 1. junija, kot ponavadi, se zaradi nizkih temperatur Letno kopališče Trbovlje odpira v petek. 

V mesecu juniju in juliju bo odprt od 9. do 19. ure, od 20. do 22. ure pa bo namenjen večernemu rekreativnemu plavanju. Avgusta bo kopališče odprto od 9. do 19. ure, večerno rekreativno plavanje pa bo potekalo med 19. in 21. uro.

Na dan odprtja, v petek bodo karte po akcijski ceni 2,5 evra

V soboto od 9. do 12. ure bodo na bazenu predstavitev dejavnosti imeli iz Društva za podvode dejavnosti, kjer se bodo obiskovalci lahko tudi sami poizkusili kot pravi potapljači.

Na Letnem kopališču Trbovlje letošnje poletje pripravljajo pester program plavalnih in obvodnih aktivnosti in dogodkov. “Verjamemo, da obiskovalcem ne bo dolgčas in bo vsak našel zase kaj primernega,” je ob odločitvi za odprtje povedala direktorica ZMŠT Tina Moljk. 

Še vedno velja za obisk bazena pogoj PCT, so pa iz tega pogoja izvzeti otroci in mladi do 18. leta. Prosijo za razumevanje.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Do novega patronažnega vozila z dražbo dresov zasavskih športnikov

Pri nakupu patronažnega vozila, ki ga Zdravstveni dom Zagorje nujno potrebuje, so se odločili za pomoč preko zbiranja denarja z licitacijo dresov vrhunskih zasavskih...